úterý 6. dubna 2010

6.4.2010










Krásně svítilo sluníčko. Vypadalo to že je i teplo, ale dopoledne jsme se teda venku klepaly a já nakonec došla pro vesty a Majdě i pro čepici :) Odpoledne už bylo krásně. Majdu si vzal na hlídání dědeček a užil si s ní další vztekací etýdu. Zase ho chtěla pokousat ale dneska se nedal :) Už je chytrej :)
Zkoušela jsem fotit něco málo na zahradě ale celý večer se tu snažím zpracovat fotku do soutěže na určité téma tak nevím jestli sem stihnu ještě hned něco přihodit. Tu soutěžní moc nechci :) Pořád to není ono :)
Tak to stíhám. Je toho ale kapku víc, protože nevim kterou vybrat jako nejlepší :) takže nějaká travička, kytička, pavučinka :) V rámci tématu cesta v diskuzi na B-C jsem vyfotila jednu leteckou cestu :) Pak jsem se snažila lovit ptáky, protože ještě žádnýho vyfocenýho nemam. Ale chtělo by to lepší objektiv :) no a ty mouchy - se nestyděli a nevadilo jim že na ně koukam, tak jsem si je v klidu cvakla :) Trocha jara - no patří to k tomu no :)

3 komentáře:

Katka řekl(a)...

Ty mouchy jsou tedy hustý :-D :-D :-D
Všechny fotky jsou moc pěkný!!
K.

Miška řekl(a)...

Super super super! Ty mouchy jsou božský, líbí se mi ten stín pod nima! A tu pavučinu si s dovolením hodim na tepetu plochy, můžu? :o)

Talpinka řekl(a)...

Až tak? se tu červenám :D Děkuju :)