pátek 4. února 2011

4.2.2011


Zase moc nepíšu. Je to tím že mi zas není dobře. Asi jsem chytla bacila od Majdy. Od středy mě začaly strašně bolet plíce, včera mi k tomu vypadl hlas. Přišly na mě vysoký teploty, tak jsem tu usnula tvrdě na gauči. Ani nevim kdy si lehla Majda vedle mě a usnula taky. V jedenáct se mě babička přišla zeptat jeslti jsem dala Majdě antibiotika. Ještě že přišla. Uplně bych je zaspala.
Rozhodla jsem se, že navštívím dneska doktora. Tam do mě sestra hučela ať jdu na neschopenku a pořádně se vyležim, ale copak to jde když v práci nikdo není. Kolegyně potřebují odcházet dřív. Včera jsem tam byla sama od jedné, dneska od půl druhé. Holky mi teda dost pomohly s opravama ale bylo mi fakt zle. Uvidim no. Jak se to vyvrbí za víkend. Mam antibiotika a když mi nebude dobře, tak si v pondělí dojedu pro tu neschopenku.
Dneska mi táta řekl smutnou novinu. Včera večer do nebíčka odešel náš Denouš. Už čtrnáct dní byl nějaký špatný, poslední tři dny už jen ležel a včera zavřel očička naposledy. Náš neposeda, velký provokatér a hlavně kamarád Denny. Už ho nic nebolí a je mu dobře. Bude se nám stýskat. Momentálně čekáme na to, že se snad o víkendu oteplí (přišla zase velká vichřice), trošku povolí půda a půjde mu vykopat hrobeček. Teď v tom zmrzlém sněhu nic moc.
No takový období na prd.

1 komentář:

Jindra Chyba řekl(a)...

Tak to mi je líto Dennyho,no co se dá dělat,každý má svůj čas.Hlavně ať se přes víkend vyležíš a odpočineš,včetně Majdy.Už by ty bacily si taky měly dát pohov.