středa 25. května 2011

25.5.2011

Už to nevydržím :) Vím že tu mam děsnou mezeru. Vím že sem stále chodí návštěvníci v očekávání jestli už! Jste fakt skvělí jak jste vytrvalí a moc vám za to děkuju. Možná i to mě nakopává sem něco připsat. Chtěla bych doházet aspoň nějaké fotky zpětně, které mi připomenou co všechno se za poslední dva měsíce událo.
Ale co na fotkách nemám a co asi stojí za to tu napsat. Hned první pondělí z kraje měsíce, po tom co se vrátila paní šéfová z dovolené, jsem jí informovala o mém rozhodnutí dál neprodlužovat smlouvu v této firmě. Paní šéfová se mě nejprve zeptala proč a pak říkala že si to myslela že tam nevydržím dlouho - tak mi jen zbývá brát to jako že jsem pro danou pozici neschopná nebo naopak že jsem natolik schopná, že je mě pro tu práci škoda :) Řekněmě, že v sobě zkusím probudit optimistu a budu to brát druhým způsobem :) Už mi pár lidí říkalo že je to škoda a obchodníci se mě ptají jestli sjem si to nerozmyslela. Bohužel. Zatím se mě sny stále drží. Možná to bude moje velká životní chyba, ale když to nezkusím, tak si to budu nadosmrti vyčítat. Vrátit se ke kancelářské práci můžu kdykoli.
Domluvila jsem si návrat do Prahy na částečný uvazek. Z domova. V půlce června, až tam pojedu, domluvíme podrobnosti. Měla bych mít tím pádem čas i na focení a rozvíjení se v tomhle směru. Navíc mi paní šéfová v práci nabídla místo jiné. Více se blížící mým snům. Ale dokud to nebudu mít potvrzené, nebudu o tom ještě mluvit tak veřejně. Aby to vyšlo :)
Každý víkend mam momentálně teď nabitý nějakou akcí - focením pro někoho. Užíváme si to i s Majdou. Jezdíme na výlety a já přitom řádím. Je to hrozně fajn. Jen mě mrzí že dlužím už na třech místech fotky a nemam tolik času je upravit. No snad bude líp.
Po dlouhé době mám zase pocit že někam směřuju. Že mam cíl. Nevím jeslti do něj dojdu, ale budu se snažit.
A co si sem taky napíšu. Ač to je vzpomínka spíš smutná. A nebudu jí tu moc rozebírat. Dneska se odstěhovala Ivana. Do Mirotic u Písku. Nechci psát víc. Jen takovej střípek ze života, který umí být někdy opravdu zamotaný a překvapující.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Talpi -díky za pěkné čtení na dobrou noc a držím všechno co mám,... ty víš:-) Blue.

Helaovečka řekl(a)...

Vítej Talpinko, chyběla jsi mi tu.

Lucie řekl(a)...

Jojo, já nakukovala několikrát denně, jestli nepřibyly nějaké novinky a taky kvůli inspiraci, založila jsem si taky kvůli fotkám blog :D. Tak budu vyhlížet fotky a přeji, ať všechno vyjde jak má :)

Jindra Ch. řekl(a)...

Marti,věřím že dosáhneš cílů ,o kterých sníš,budu ti taky držet všechny palce.S tou Ivanou vím o co jde,je mi to líto,ale s tím bohužel nic nenaděláme.Tak snad jí tam bude dobře.A hlavu vzhůru. :-)

Absa řekl(a)...

TO JSEM RÁDA, ŽE ZASE PÍŠEŠ :-)
TAKY MÍVÁM POSLEDNÍ DOBOU PAUZY, ALE ZATÍM TO ZVLÁDÁM DOPSAT.
A O ÚPRAVĚ HALDY FOTEK ANI NEMLUV :)))
TAKY DRŽÍM PALCE, AŤ SE SNY SPLNÍ...

ABSA

Katka řekl(a)...

Ráda Tě zase čtu :-) Ohledně práce si taky myslím, že Tě tam bylo škoda. Podle toho co jsi psala, tak Tě to tam spíš ubíjelo.
Tak ať ta příští práce je ta správná!!!
K.