sobota 6. srpna 2011

6.8.2011

Užívám si klidný víkend. Teda v rámci možností. Majdička má zase období pokoušení mých nervů a dokonce i trpělivosti prarodičů. Zatím je bez úhony. Šla spát po obědě :)
Venku je klid. Žádné žluté ani jiné auto. To zase začne jezdit a hlučet tu až v pondělí. Dělníci si udělali také volno. My ne. Pořád makáme na zahradě. Potřebujeme dodělat ten plot. V pondělí nám snad srovnaj ten jeden kus zahrady a už ho opustěj, aby byla mamka spokojená, že si tam může vysadit kytičky :) No nejen to. Koupila i nějaké posezení u grilu a je potřeba to všechno natřít. Zatím je to jen na paletě pod plachtama, dlouho nevyužité.
Mě se bude asi stýskat :) Je to společnost lidí. Řekla bych že slušných. Když tu seděli ukrajinci na Denouškovym hrobečku, tak jsem skřípala zubama a asi jsem moc přátelsky nevypadala. Ale Ti slováci mi nevadí. Baví se se mnou, jako naši bratia :) Mávají mi když odjíždějí. Už skoro všichni. Asi je to divný, když se těším, až zase přijedou.
Poslední dny trávím hodně na youtube s K.Krylem. Tohle je moc krásná písnička:

2 komentáře:

Jindra Ch. řekl(a)...

Nám pokouší nervy dneska ta starší,včera spíš zase Kačka.Dneska si udělala Kačka bebí na ručičce,tak bude asi hodná.Jak koukám na zítřejší předpověď,tak aby jste toho stihly co nejvíc natřít,zase se valí nějaký deště.To je zase léto.

Amelie řekl(a)...

I moje dítka pokoušejí moji trpělivost. A víc než dítka vlastní manžel...