úterý 17. července 2012

17.7.2012

Řekla bych den blbec. Ráno P. trochu zaspal ale Lucka se zrovna vzbudila na kojení tak jsem ho vzbudila a odjel na Slovensko relativně včas. V pět hodin se hlásil že jede. Potřebovala jsem vědět že se nic nestalo, tak se měl hlásit. Pořád jsem měla takovej blbej pocit. Když mi v pondělí říkal že se mu nikam nechce tak mě to vnitřně dost rozhodilo ale držela jsem se. Našla jsem mu přece čtyřlístek. To se mi povedlo v životě jen jednou. Teď po druhé. Jenže já prostě na ten instinkt věřím a on nezklamal. Před sedmou hodinou se mi ozval po telefonu, jestli bych se mu nemohla podívat na autobus do Brna nebo do Bratislavy, protože "hádej co se stalo".
Jeho cesta skončila v Litomyšli na nějaké křižovatce. Praskl mu v autě řemen. Bohužel po tom co jsme sehnali nějakej servis jsme zjistili že ne klínový ale rozvodový, že oprava auta by stála 35tis. To samozřejmě P. nebyl ochotný zaplatit, hodnota auta už není taková a poslední dobou do něj pořád jen rval peníze. Tak mu servis vypsal nějaký papír o likvidaci vozidla, P. popadl espezétky a jel na Slovensko odhlásit auto z registru. Prodej vozu se nekoná. Nestihli jsme to před jeho sebedestrukcí :) Akorát se musel omluvit na soudu. Soudní líčení bylo odročeno na 27.8. Do tý doby musíme vymyslet jak se tam vůbec dostane.

No čert vem auto. Hlavně že P. je v pořádku. Po druhý už bych to fakt neustála. Strašně jsem se bála.

1 komentář:

Jindřich Ch. řekl(a)...

Ježišmarja,to se mu to auto asi"potkalo",no jinak by to nemohlo tolik stát.Co to měl,to byl Fiat ne?Tak snad to už dobře dopadne.