středa 18. července 2012

18.7.2012

P. mi už kolem desáté hlásil že stihl všechno oběhat a tak jeho návrat ve čtvrtek je více než reálný. Dostal i nějaké léky na oteklé koleno. Jsem zvědavá co mu na to doktor řekl. Mi to přijde jak otrava krve.

Našla jsem mu spojení domů. Přijede zítra kolem šesté do Liberce. Strašně moc se těším. Majdička ráno zas kulila ty svoje kukadla, slza jí tekla a puse se jí třásla. Říkala že se jí po Peťovi hrozně stýská. Jsem tak ráda že ho má ráda, že on jí. Tohle mě fakt dostává. Ještě ty šestinedělní hormony do toho. Taky se mi stýská. Nemůžu se dočkat.

My jsme dneska s dědečkem jeli do Liberce na ČSSZ. Potřebovala jsem potvrzení že nemam nárok na mateřskou abych mohla žádat o rodičák. Tam půjdem s P. v pátek. Potvrzení mám. Dokonce jsem si vyzkoušela nákup v globusu s oběma holkama bez dědečka. Ten byl něco zařídit kvůli internetu. Docela to šlo, hlavně proto že Lucka hezky spala :) Odpoledne si obě holky pučil dědeček na procházku. A když přišli tak jsem tentokrát zvládla sama obě vykoupat a uložit v osm hodin do postele :) nemam vizi že Lucka vydrží do půlnoci, včera se mi v devět vzbudila a do jedenácti tu pak strašila :) Ale je to pozitivní takhle večer mít ticho :) Majda je hrozně ukecaná :) Ale jsem na sebe pyšná - dneskajsem koupala fakt sama. I časově jsem to pěkně zvládla. Akorát jsem zas zapomněla na vigantol :D

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Talpinko, moc ti přeju,ať jsou všechny vaše cesty s dobrým koncem:-). Et