sobota 11. srpna 2012

11.8.2012

Dneska máme výročí. Událo se toho za ten rok požehnaně. Asi by tomu jen tak někdo neuvěřil. Ale jsem ráda za každičký den který máme společně za sebou a moc se těším i na ty dny příští. Hodně lidí bylo ze začátku skeptických (je tak zdaleka, to je jen hra), v půlce toho roku si klepali na čelo jeslti jsem normální (dozvídali se o tom že spolu čekáme miminko), ale dneska myslim sami vidí, že mě intuice zase tak moc nezklamala. Jsme rodina. Bydlíme spolu. Máme se moc rádi. A jediný co nám asi trošku vadí je, že nemůžeme být spolu mnohem víc kvůli práci. Ale to je asi realita dneška. Snad se podaří udolat i všechny úřady a časem najít jinou práci, která už nebude tak časově náročná a budeme se moc věnovat rodině naplno. Však se vždycky říkávalo - rodina je základ státu :) - tak nějak nechápu proč všichni tráví nejvíc času prací :) No chápu. Bohužel fakt nutnost. Ale to jsem dost odbočila.

A Majdička aby tomu nasadila korunu a vrátila mě ze snění do reality, tak mi vykládala na wc (opět debata o H): Maminko, víš že bobkům v kanálu narostou nožičky a ručičky? - a proč jako? - No aby mohly chodit a mávat :D


1 komentář:

Katka řekl(a)...

Tak to je fakt debata :-DDDDDD Děti měly taky nějaký "bobkový" období, tak doufám, že už je od něj pokoj. I když, věřím tomu, že si brzy najdou zase nějaké... :-)))
Jo a gratuluju k výročí!!!!! A jen tak dál :-)))