sobota 18. prosince 2010

18.12.2010


Pekařina byla pro mě jasná volba :D ..... No hlavně že mě to baví... než půjdu zas do práce.. Housky už nejsou :) Rohlíky jsem tudíž dělala jako další várku - k snídani.


Dneska jsem měla poslední možnost vyfotit těhulku Mirku a nepodařilo se. Chrchlam jako tuberák, v krku mě bolí, rýma teče - i když už docela míň. Navíc naši odjeli do Liberce a já si nějak netroufala - s Majdou, po sněhu, na neschopence odjet. Musela jsem tudíž zrušit i holiče. Ono by asi vypadalo divně kdybych celý týden umírala a byla nemohoucí jít do práce a pak bych přišla s krásnou novou hlavou. Tak letošní vánoce na fotkách radši ani být nechci :)
No s Majdou jsme se vyblbli nejen v kuchyni a odpoledne jí vzala babička na chvíli na boby. Přišla a měla krásně červený tvářičky a hlavně byla spokojená že je zase u maminky. Docela si zas zvykla že jsme spolu, tak doufam že adaptace na školku proběhne v pohodě. Prozatím říkala paní učitelka že Majda je snad jediný dítě co se do školky pořád tak těší. Skáče tam vždycky jak laňka s úsměvem na rtech :) Ale domů chodí taky ráda :) Ona je prostě taková od přírody se radující ze života :)

4 komentáře:

Petra řekl(a)...

Téééda, já sem snad přestanu chodit, zase slintám :-))) Nádhera!!!
A Majda je šikula, že to tak zvládá ve školce!

catja řekl(a)...

Teda Talpinko, ty jsi šikovná pekařka! A ta vánočka v předchozím příšpěvku... Říkala jsem si, že ji letos taky zkusím - je to časově hodně náročné?

Talpinka řekl(a)...

Holky díky :)
Catjo časově to náročný není - pokud máš pekárnu co za tebe vyrobí těsto :) To se mi ručně nikdy nepovedlo (taková já jsem pekařka :D ) .. uplíst už to je otázka několika minut. Když je dobrej návod :)

Katka řekl(a)...

Téééda, Ty takhle pečeš :-) Housky i rohlíčky vypadají pěkně.
A Majda je smíšek :-) :-)

K.