neděle 28. srpna 2011

28.8.2011

Mám tu zase výpadek. Ale není to výpadek proto, proto že by nebylo o čem psát. Nebo že bych měla depresivní období. Špatnou náladu nebo něco podobného. Ba naopak.
Řekněme že od 11.8. to začalo. Všechno se prolomilo a od té doby v tom plavu. Možná se topím :) ale zřejmě zvládám dýchat i pod hladinou. Dneska jsem do toho všeho co se děje zapojila i Majdičku a jsem fakt ráda, jak krásně si to užila. S náma ve třech. Mám za sebou snad nejkrásnější den za poslední čtyři roky. Kolikrát jsem za ty čtyři roky byla v zoo. Ale ta dnešní je pro mě nezapomenutelná. Tak rodinná a blízká. Fotky nemám. Nechtěla jsem si ty pocity rušit foťákem. Ale hlavu mám plnou dojmů, myšlenek a myslím že v budoucnu to budou nádherné vzpomínky :) Majdě jsou dneska tři roky a deset měsíců a já jsem až po uši zamilovaná :)

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

:-):-):-) víc není potřeba -svítím od včerejška tak trošku i díky tobě, přes tebe. Je to krásný a moc ti to přeju. Držím všechno co mám a ty taky drž, pevně :-* Blue

Helaovečka řekl(a)...

Nádhera, na tohle jsem na tvém blogu čekala dlouho!!! Moc gratuluji a držím palecky.

Talpinka řekl(a)...

Děkuju :) Pokusy byly už dřív :) loni poslední. To byla bohužel tak blbá zkušenost že mě jakékoli zkoušení něčeho dalšího uplně odrazovalo... :) ale teď si přijdu jak z nějakýho romantickýho filmu :) Jen sem to uplně popisovat nechci :)

Jindra Ch. řekl(a)...

:-))

Miška řekl(a)...

Talpinko,
Gratuluju a moc moc přeju :-) !!!

Amelie řekl(a)...

Snad už je líp a deprese pominuly. Za chvíli se v nich budu topit já...držím palce.

Anonymní řekl(a)...

Talpinko a já sem stále chodím nakukovat a moc a moc ti to přeju.Et