neděle 20. listopadu 2011

20.11.2011


Je to strašně dlouho co jsem sem něco napsala. Asi to není ani o tom že bych neměla o čem psát, že bych si nechtěla všechno uchovat, ale potřebuji nějak soukromí. Jsou věci o kterých nechci mluvit ani teď. Vyplavou na povrch až za čas. Pravděpodobně :) Ale jednoduše - je mi moc fajn. A to dokonce v listopadu. Listopad vážně nemam ráda. Žádnej jinej měsíc nemam tak svázaný s minulostí. Žádnej jinej měsíc nemívam tolik depresí. Ale ten letošní zvládám prostě líp. Děkuju.
Fotit se snažím i když málo. Ale na jaře třeba bude líp. Ateliér bohužel nemám takže na zimu asi i ten malý zájem opadne :) Oficiální práci pořád nemám ale pořád se mě drží sen. Jo jo jsem snílek :)
Dneska byl krásný den. Od samého rána, byť se probuzení konalo za deset minut pět a nebylo nám dopřáno zase usnout, až do pozdního večera kdy jsme ulehli asi o půl dvanácté. Krásný datum, moc krásné vzpomínky - hodně osobní s hodně osobním dárkem který pro mě moc znamená - a hlavně. Podařilo se mi ukořistit fotku :) Tu si sem chci moc dát. Není to žádná ateliérovka, umění nebo tak. Ale pokusila jsem se jí co nejvíc "vylepšit" protože z toho tmavého obýváku se toho ani s bleskem moc vykřesat nepodařilo, ale má pro mě velké kouzlo. Jsou na ní dva lidi, které moc miluji. Jsem moc ráda, že i oni dva si tak sedli do noty. Že si spolu rozumí. Nejsem (skoro mě napadá slovo bohužel) věřící, ale kdybych byla, musela bych děkovat Bohu za to, že můžu něco takového prožít. Nevím které vyšší moci poděkovat, nicméně jsem fakt vděčná :)


EDIT: Po půl roce si sem připisuji, že tím dárkem byl prstýnek od P. Kupoval ho prý v osmnácti ze své první výplaty pro svojí vyvolenou. Ten prstýnek si počkal na předání asi patnáct let. A moc to pro mě znamená. Větší romantiku jsem snad v životě nezažila :)

6 komentářů:

natyi řekl(a)...

fandím Talpi!:-)Občas šmírnu a ráda vidím, že si spokojená...

Unknown řekl(a)...

Talpinko,gratuluju a moc moc přeju!!!

Helaovečka řekl(a)...

Má krásný pohled plný něhy, moc gratuluji!!!

Jindra Ch. řekl(a)...

no a i přes tu listopadovou inverzi ti doma prostupuje "sluníčko".To je moc dobře . :-)

Anonymní řekl(a)...

Talpinko, občas se podívám, jak se máte, a když vidím, že nic nepřibývá, říkám si "to je dobře:-)", nemá čas... Krásný advent, hezké vánoce. Et

Anonymní řekl(a)...

Vše nejlepší k narozeninám- 22.3. Škoda, že sem už nechodíte, často jsme vaše stránky navštěvovali.Tak hodně štěstí ve čtyřech.Čas ukáže...