úterý 22. března 2011

22.3.2011


Den plný zážitků a žádné deprese :) Konečně zas jednou.
V práci jsem dělala to co tam dělám už od listopadu a umím, takže jsem věděla co a jak a nemusela jsem stresovat. Navíc bylo fajn, že jsem mohla odejít kolem jedné domů. Dědeček nám domluvil zubaře. Majdu o víkendu bolel zub a tak to chtělo ošetření od profesionála.
Byl to její první zákrok ale byla naprosto úžasná. Šikovná a statečná. Držela. Sestřičce hltala každé slovo. Po mamince nebude. Maminka byla ráda že ukecala zubaře, že dneska ještě moudrák ven nepůjde, že budu muset přijít příště. Kazí se mi takže ven bude muset. Ale tenhle týden se to nehodí. Potřebuju fungovat. NO takže zpátky k Majdičce. Krásně otvírala pusinku, krásně spolupracovala, povozila se na křesle, učila se vyplachvoat si pusinku - to jí pořád moc nejde. Vodu spolkne a vyplivne až zbylé sliny. Musíme trénovat. Pan doktor jí dlátkem vydlabal ty kazy. Kdyby to nepomohlo tak příště bude prý pískat :) Zaplácl to nějakou bílou hmotou. Jsem ráda že to opravil. Prý jsou zubaři co první zuby neopravujou. Buď je vytrhnou nebo je nechávaj hnít v puse. To mi připadá dost na hlavu. No za statečnost dostala obrázek a hračku z kindervejce. Tučňáka :)
Pak jsme byli doma. A přišel "průvod". Přišel aby mi připomněl že jsem zase o rok starší. No a zřejmě proto že tak poslední dobou prahnu po chlapovi, který by se o mě staral, tak někdo toto přání vyslyšel a dostala jsem modrou postel s marcipánovým chlapem přikrytým dekou. Něco pod tou dekou skrýval ale to mi Majda nadšeně snědla. Zvrhlík :D pořád křičela že chce hlavu a pinďour :D No dlouho jsme se tak nezasmáli.

5 komentářů:

Helaovečka řekl(a)...

Všechno nej nej k narozeninám Talpinko.

Jindřich Ch. řekl(a)...

tak ta postel s marcipánovým pánem ,to bylo dobrý :-)..

Katka řekl(a)...

A fotka by nebyla? :-)
K.

Katka řekl(a)...

Tak ten je super!!!! :-D :-D
K.

Jindra Ch. řekl(a)...

no tak to je chlapák,Majda věděla,co si vybrat....:-)