úterý 19. července 2011

19.7.2011

Nálada dnešního dne? Zamyšlená. Ponořená dost do sebe. Přemýšlím o zítřku. Čeká mě volant, úřad a pak focení. Focení něčeho, co jsem ještě nezkoušela. Je to velká příležitost. Přemýšlím už týden o tom jak to bude probíhat. Na co se zaměřit. Jak to zvládnout. Technicky, psychicky a vlastně i časově. Máme tady zase dvacátého a mě se nakupila práce. To by měli vidět na pracáku jak jsem nezaměstnaná. Ale jsem. Dva dny tu blouzním. Nic nedělám. Jen přemýšlím. A povídám si s Majdou.
Potřebuju taky upravit fotky ještě miminka z pátku a nejlíp do tohohle pátku. Jen nevím jestli to stihnu. Protože to zítřejší focení budu muset z časových důvodů hodně upřednostnit.
Snad se zadaří a hlavně vyjde počasí.
Zas hledím před sebe a přemýšlím o světle :) Myslím že nemá cenu dneska víc psát :)

2 komentáře:

Jindra Ch. řekl(a)...

Tak snad to do pátku zvládneš Marti.Venku to počasí zase řádí,snad to nebude mít dlouhýho trvání....to je tak na usnutí a nic nedělání.A nebo naopak se dají při tomhle marastu dodělat všelijaké resty.:-)

Talpinka řekl(a)...

Přesně tak :) nenudím se a řádím :) Včera i když pršelo tak jsme to focení nevzdali a já nakonec šla spát až o půl jedné a mam favoritku :) tak jeslti dostanu povolení, tak jí dám i na blog :)
JO a je dobře že jsme ten dnešek odložili :) já spala až do půl desáté! :D