pátek 22. července 2011

22.7.2011


Zase jsem sem nic nepsala, ale nebudu to doplňovat ke dnům. Stačí takový průřez :)
To focení ve středu nakonec klaplo. A to i přesto, že dost vytrvale pršelo. Modelka byla ochotná moknout, promoknout a u toho být spoře oděná. Má můj velký obdiv :) Následně jsem musela procházet a probírat fotky, poupravit ty povedenější a nechat vybrat tu nej. Na té nej jsme se více méně shodly všechny tři (včetně kamarádky Lenky, která nám asistovala a dělala řidiče). Včera jsem tudíž hledala nějakou firmu která by nám tu jednu fotku vytiskla na plátno. Má to být jako dárek k padesátinám, tak ať to nějak vypadá. Narazila jsem trošku na problém, protože fotolaby ač mají tento produkt v nabídce, jsou zaměřené na smrtelníky s kompaktem, který však vytváří jiný formát fotek, tzn. v poměru stran 3:4. Mě ovšem vyšla samozřejmě fotka v poměru 2:3 a dostat jí na plátno o jiném poměru stran byl nadlidský úkol protože jsem absolutně nemusela fotku řezat. Jak jsem jí vyfotila tak vyšla. Z toho mám vážně radost :) Nakonec jsem zkusila zadat požadavek na tisk na www.zvetseniny.cz Mělo by to být výhodnější i cenově. Tak snad se fotka zadaří a modelka Martina bude spokojená. A co víc, samozřejmě aby byl spokojený obdarovaný.
No a protože mám souhlas s uveřejněním (jen na facebook to zatím nechci dávat, aby se manžel nějak nedopídil a nezkazil si tím překvapení) tak fotku dám sem.

3 komentáře:

Katka řekl(a)...

Marti, moc se Ti to povedlo. Jsem si říkala, jak to focení nakonec dopadlo, když furt pršelo. Myslím, že obdarovaný bude spokojený. Pak dej vědět, jestli to dopadlo dobře i na tom plátnu.
K.

Jindra Ch. řekl(a)...

Tak jste se nezalekly deště a výsledek stojí za to.To je paráda. :-)

Amelie řekl(a)...

Krásná fotka.