středa 27. července 2011

27.7.2011

Tak tu máme středu. Na blogu zas výpadek :) ale to už nikomu asi nepřijde zvláštní :)
Minulé dny jsem strávila prací na zahradě tak jsem ani nefotila. Jen jsem vyčkávala až přijde to plátno s Martinou. Dneska se zadařilo a pošťáci dokonce zazvonili. Vybrali ode mě koruny a zdejchli se. Obraz mi tu nechali :) a vypadá fakt dobře. Tak se těším až ho Martině předám. Jsem zvědavá co na to bude říkat. Snad se bude líbit i jejímu manželovi :)
Jinak mam fakt prima náladu. Přijdu si jak největší puberťačka. Ve třiceti to je asi vcelku zajímavý :) Ale důvod se prostě najde.
Pokecala jsem si dneska i s bývalýma kolegyněma z práce. Bylo to moc fajn. Stavovala jsem se tam osobně, protože Renča chtěla něco vytisknout. Ještě mi pak večer volala Jiřka. Díky ní se mi podařilo prodloužit dobu mého pobytu venku na zahradě a vlastně jsem jí za to vděčná :) Bylo to uplně akorát ;)
No teď už jsme doma. je spousta hodin ale Majdička si pomalinku ujídá ještě jogurt. Buřta moc nesnědla. Pocintala si pyžamo, tak jí pak budu muset ještě převlíct. A pomaže spát... a maminka bude blouznit a lítat z obláčku na obláček :) Ať žije zastydlá puberta :)

1 komentář:

Jindra Ch. řekl(a)...

někdy je krásný jen tak si snít a blouznit ....zůstávat v oblacích...a chovat se jak puberťáci. :-)