sobota 1. ledna 2011

1.1.2011

Vůbec nezvládám sem psát. Střídáme si s Majdou bacily. Týden já, týden ona. Byla jsem i na neschopence, Majdu sklátil bacil přímo na ježíška. Když se postavila na nohy, začínam opět já. Ale dneska napsat musím. Chci. Těsně před odchodem do postele.

Všem Vám, kteří nakukujete byť tajně nebo veřejně na tento blog, přeju Vám do nového roku 2011 hodně štěstí, hlavně zdraví, ale také lásky, uspěchu, splněných přání. Nu a mějte se rádi.
Ač je možné, že se svět jeví někdy jako zlý, kalamitní, zkorumpovaný a nenapadá mě žádné další slovo, protože tímhle směrem uvažovat nechci, nevěřte jen novinám, televizi. Dívejte se po bližším okolí. Na tom světě totiž žije spousta milých hodných duší, které jsou připraveny nastavit Vám rámě, podat pomocnou ruku, vykouzlit usměv na rtech, dodat energii, zlepšit Vám každý Váš den. A já Vám přeju, ať takové duše potkáváte denně! Hýčkejte je! Zároveň bych si přála, abychom my všichni byly takovými dušičkami i pro jiné - a o tom ten svět a život je! Nebuďme solitéři!

Šťastný Nový rok!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

"dušičko" díky za tvoje slova i přání a tobě přeju abys to rámě potřebovala co nejmíň a život byl jen "pohádkou se šťastným koncem" T.

Henry Mistake řekl(a)...

tak tak, mluvíš mi zcela od duše,vždyť kolem nás je spousta dobrých lidiček,kteří nám dodávají chuť žít a kteří taky pomohou ,když to člověk potřebuje...oni nejsou navenek moc vidět,ale ty,já ,my víme ,že jsou tu a budou tu.Bývají většinou skromní a proto je třeba ,jak píšeš si je hýčkat.