úterý 2. listopadu 2010

2.11.2010

Dneska jsem byla v práci jen do jedenácti. Jeli jsme k tomu zubaři. Byla jsem ráda, že moje obavy z nepříjemné sestry se nepotvrdili. Jen tak zněla v telefonu. Ale více méně s Majdou provedla uplnej zázrak. Hned se zkamarádily, pokecaly, Majda se povozila v křesle nahoru a dolu, do lehu a sedu, jen ty tuleni v plivátku chyběli :) Pusinku ale Majda otevřela naprosto fascinovaně. Zrcátko, lopatka (tak tomu říkali, mi to přijde spíš jak šperhák :D ) .. všechno si nechala strčit do pusy. Ten počínající kaz co se jí dělá jí jen tou "lopatkou" nahrubo sundali, že se to opraví až tam přijdem příště. Nechtěli jí vyděsit. Jsem docela ráda. V Litoměřicích jsem jí musela mít na klíně a tak krásně hladce to neprobíhalo. I když byla taky statečná ale spolupracující moc ne. No je pravda že už je taky větší. No zvládla to na jedničku, dostala samolepku, kterou zlikvidovala hned v čekárně a nějakého porcelánového pejska. Vůbec nevim jak k němu přišla tak jen doufam že ho neodcizila. Tvrdila že jí ho dala sestřička. Já v tu dobu byla v křesle. Pan doktor mi likvidoval dva kazy a ucpával plombou. Dědeček který nás doprovázel tak snadno nevyvázl. Chystal se na to už sice dýl, řekněme poslední čtyři roky, ale nechtělo se mu do toho. Pan doktor mu umrtvil pusu a obrousil dva zuby. Připravil je na korunky které dostane příští týden.
Během toho zákroku jsme s Majdou jeli z Raspenavy domů, tam jsem jí dala oběd a jeli jsme zas zpátky pro dědečka. Majda se tudíž vyspala v autě. Vydržela dlouho. Když jsme znovu se vrátili, tak jsem s ní čekala hodinu v autě před domem. Dědeček šel zase do práce. Byla jsem ráda že jsem se domluvila s paní šéfovou že se už do práce nevrátím. Nebylo kam Majdičku dát. Na půl hodiny by mi jí ve školce nevzali a hlídání jsem neměla. Babička měla odpolední.
Jo a zase jsem změnila rozhodnutí. Jsem děsná jak si nestojim za svym. Ale při prohlížení aut na internetu jsem dospěla k takovému názoru, že mě to vybírání nebaví, nedokážu se na to soustředit, a tudíž se žluťáska zbavovat nebudu. Od tý doby co v něm naposledy luplo funguje naprosto bez problémů, kontrolka zhasla na stálo, jezdí krásně, neřve tolik motor... tak jsem večer před spaním pro něj objednala dáreček na internetu. Aby mu v zimě bylo teplo :) Dostane nové přezuvky :)

1 komentář:

Katka řekl(a)...

To je fajn, že to Majda u zubaře zvládla v pohodě. Naše zubařka taky vozí děti v křesle :-) A naposledy se mohly i sklouznout jako z klouzačky :-) :-)
K.