neděle 28. listopadu 2010

28.11.2010


Dnes tradiční neděle vyplněná praním, sušením a uklidem. Majda měla zas den D. Byl to jeden z těch těžších dnů kdy netuším jak reagovat, jak jí přimět aby udělala co potřebuju. Den kdy si koleduje o velký výprask. Asi to tak bývá - jen prostě pořád přemýšlím jak reagovat, jestli to dělám správně. Tohle je období kdy domlouvání a vysvětlování vážně nefunguje. Jsem vyšťavená a jsem ráda že spí. Ale aspoň jsem doházela nějaké fotky z posledního týdne. Nějak se mi ten blog bez fotek nelíbí. Musim se víc snažit.
A co dál? Vlastně nic. Usínám na každém rohu. Jen si sednu, už se mi klíží oči, když si lehnu jsem jako mrkací panenka a nevím o světě. Tak jen doufam že zítra nezaspím. Mám ranní.
Boty nemám. Nikde jsme nebyli. Majda má rýmu jak trám tak uvažujem že jí nepošlem ani zítra do školky. Nic jinýho jí není ale je zbytečný to pokoušet a taky učitelky těžko budou mít tolik času aby jí pořád nutily smrkat. Dopoledne bude s babičkou, přes poledne asi s tetou nebo pojede s náma. Ještě uvidíme. My jedeme s dědečkem k zubaři. Zase. Trochu se bojim :)
No a půjdu spát. Je docela dost hodin. Takže další fotky příště.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

No a tohle je ještě lepší než Ferda:-) :-) aspoń tě poznám až se zase potkáme, sluší ti to:-)