pátek 23. července 2010

23.7.2010



Konečně pátek! Celý den vyhlížíme z okna auto i přesto že víme že dojedou až odpoledne. Kdo? No přece plzeňáci :) Přemýšleli kdy tu byli naposled. Resp. strejda. Julinka nebyla na světě a Zuzku jsme taky ještě neznali. Nemohli to dopočítat.. patnáct? dvacet let? těžko říct. Srážíme se vždycky na chatě nebo v Plzni.
Majdička měla šílenou radost. Nejdřív teda váhala a říkala že nechce aby Julinka přijela, ale bylo to jen proto že se nechtěla moc rozdělit o kindrvajíčko :) Ale když se zahulákalo už jsou tady, tak zapomněla na svojí zášť a vyskakovala půl metru nad zem a pořád křičela hurááá už jsou tady hurá už jsou tady :) Smáli jsme se všichni :)
Julinka měla pro Majdu velké překvapení. Sama ho vymyslela. Pořídili totiž s maminkou pro holky dvě uplně stejná trička. Fialová s jakousi chobotnicí. Tak v nich chodily společně celou návštěvu a byly hrdé na to že jsou příbuzné :)
Holky pak měly ještě další záchvat smíchu, a to když strejda Martin objevil švihadlo a začal přes něj skákat, jenže jak měl v kapse peněženku a asi klíče, tak ty kraťasy byly jaksi ztěklé a pokaždé mu spadly až ke kotníkům :) Fotila jsem to, ale nedám tu fotku sem :) To mu udělat nemůžu. Nicméně holky měly hned velký zážitek a strejda se rázem stal Majdiným dalším taťkou :) Holt co Julinka řekne to platí, a když je to taťka tak je to taťka :)
Večer se sice začalo dost kazit počasí a pršet víc než ojediněle ale celkově to byl příjemný den, v příjemné společnosti s příjemnou změnou všedních dnů, kterých je teď nějak moc za sebou

Žádné komentáře: