středa 18. srpna 2010

18.8.2010



Tak jsme sami doma. Majda už je vyspinkaná po obědě. Našim jsem nacpala včerejší kuře s bramborem protože ani jeden nenašel čas se včera najíst. Já už na kuře chuť neměla. Sice bacil už je na ustupu ale všechno mi chutná tak nějak stejně. Tak jsem si k polívce udělala ještě kolínka se skořicí a jsem spokojená :)
Mamka má pod oknem zaparkovanej karavan. Táta říkal že když tak potřebuje být sama a nechce nás nahoře obtěžovat a chce si někam dát svoje věci, že jí ho pučil od známýho :) Ale dneska v noci spala ještě tady nahoře. Jeslti už si odnesla nějaký věci do novýho přístřešku netušíme :)
Vysoušeče makaj na plno. Vodu vylejvám už od pondělí. Dole je tak sucho jako snad jsme nikdy neměli :) mamka mi dneska ukradla prádlo z pračky že to pověsí na sušáku dole že to tam bude suchý rychlejš :) to kdyby viděli ty pánové že si sušíme prádlo u jejich vysoušečů :) No ale mám z toho dobrý pocit. Jako že by mohli začít s tou nápravou fakt brzy. Je to fakt znát i pocitově že je tam sucho a hlavně takový teplíčko :) To ani v zimě nemíváme :)
No a já se jdu poprat s horou prádla a musim vytřít schody abysme si sem nenaťapali ten bordel zezdola. Včera jsem se na všechnu práci vykašlala, dneska už s tim musim hnout.

Žádné komentáře: