pátek 17. září 2010

17.9.2010


To byl dneska budíček. Jednak moc brzy a jednak Majda na mě byla tak příjemná že jsem se z toho deset minut dostávala na gauči abych se celý den nemračila :D Nechápu proč na mě huláká a brečí v šest ráno. Jen kvůli tomu že potřebuje čurat. Kdyby to aspoň řekla :) Nemam ráda ukňouraný děti - snad na to brzy přijde.
Jinak jsme se zas vypravily do školky. Odvedla jsem jí tam v půl osmé. V šatně jsem jí svlékla, dala pusu a Majda nadšeně utíkala mezi děti až učitelka koukala jak nadšeně poskakuje až se jí culíčky vznášely :)
No a já jsem doma. Babička taky. Dneska má volno protože jí zítra čeká ranní. Tak jsme pokračovaly venku ve včerejší práci. Akorát nám do toho nějak začalo pršet. Včera krásně svítilo sluníčko. No a já byla vyhnána nahoru abych zas prej neonemocněla. Tak tu sedím. Dopisuju blog a čekám až přestane.
Snad se Majdě ve školce líbí a nikdo jí tam zbytečně neubližuje :) Ona šla ráno do školky tak nadšeně, že si musí vzít kolo aby ho mohla pujčit Barborce. Ona už totiž umí mluvit :D a paní učitelka jí to prej nedovolila :D Já někdy vůbec netušim o čem mluví :)
No jsem zvědavá co mi zase bude odpoledne vyprávět :)

4 komentáře:

Danka a Jaro řekl(a)...

To máš dobré, ja sa od Miška dozviem len to, že sa v škôlke hrali. Keď sa spýtam s čím, tak že s hračkami. A keď sa spýtam, s akými, tak s rôznymi :-) A skončili sme.
Vylieč sa.

Anonymní řekl(a)...

Talpi -komu že se nadnášely ty culíčky? Majdě nebo paní učitelce? :-D Jinak u ná svítí sluníčko..takže posílám nějaké i k vám:-) BC

Katka řekl(a)...

Téééda, ta fotka je úúúúúžasná!!!!
To je dobře, že se Majdě ve školce líbí :-) :-)

K.

Barbarkaaa Liduš řekl(a)...

Maruška se nadnáši celá, když letí do školky :o) je fajn že se tam holkám líbí.
A tohle noční buzení a brečení kvůli pitomosti máme hodně často. Ona prostě v polospánku neví co chce a řve to s brekem. Já už si zvykla. V 18 už to dělat nebude, neboj :o)