pondělí 6. září 2010

6.9.2010

Tak. Včera jsem nepsala. Dneska musim. Protože mam pocit že prostě s novým týdnem bude líp. Včera nebylo moc o čem. Jen na mě padal splín. Choroba neustupovala. Nic moc se nedělo.
Dneska. Ráno jsem se probudila bez hlasu. Tak jsem po sms prosila naše, aby školku odhlásili oni. Já bych v telefonu asi slyšet nebyla. Táta dostal úkol :) My se s Majdou oblíkli a vyrazili do "velkoměsta" k paní doktorce. Okoukla jsem teda i ordinaci u mýho doktora, jenže je tam zas až odpoledne :( Zítra taky odpoledne. Někdy mam pocit že budu doktory měnit. Pořád přemýšlím i nad změnou zubaře. Je prostě hrozně z ruky. To auto zlobí (dneska už kontrolka ani nezhasínala, buď bliká nebo svítí pořád..... ) a Majdě se asi dělá na jedné stoličce kaz. Potřebovala by to opravit. Jen co se uzdravíme. Měli jsme tam jet už v srpnu. Snad ta oprava pak nebude bolet :(
No to jsem zase pozitivní. Paní doktorka Majdě okoukla ouška, protože plakala že jí bolí, ale potvrdila že jsou v pořádku, že je to opravdu jen od rýmy, což se mi ulevilo. Doporučila nám nějaké léky a my jeli dál. Stavili jsme se v lídlu pro minerálky a hurá domů.
No a co je pozitivní? No jednak svítí sluníčko. Jednak máme na zahradě na pomoc pět vězňů. Taky přijel pan bagrista mamce pomoct srovnat terén zas na jiném kusu zahrady a co je hlavní! Byl tu pán z firmy Apollo přeměřit vlhkost! Domluvilo se zastavení vysoušecích prací a odvoz vysoušecí techniky! Tak už to bude moct konečně začííít!

2 komentáře:

Katka řekl(a)...

Tak aspoň něco máte pozitivního. Takže Majda nemá žádnou chorobu, je jen nachlazená? A Tobě doktorka nic neporadila? Mně někdy dětská taky poradí, co si mám koupit, když mi nebylo dobře. Tak ať jste brzy obě fit!!!
K.

Talpinka řekl(a)...

I jo, ona říkala že ten sirup je i pro dospělé a tak ho vychválila že jsem vzala dva :) a fakt uleva.