pátek 22. října 2010

22.10.2010

Dneska jsme se s Majdičkou domluvili, že půjde do školky. Musela jsem tam oznámit na tutovku, že od listopadu už bude chodit každý den. Snad to zvládne. Jsem zvědavá jestli se to obejde bez stresů nebo jak to bude. Dneska říkala že do školky nechce, ale asi mým přesvědčovacím talentem se vcelku svižně oblíkla, nechala učesat, nasnídala a do 45minut od probuzení už jsme svlíkali bundu v šatně školky. Myslim že za poslední dobu je to náš rekord.
Pak jsem se domluvila s tátou a odjeli jsme společně s mamkou do Frýdlantu očíhnout obchody elektra. Maj tam jen dva a v žádném mi nedokázali ukázat reálnou sušičku. Že si mám vybrat v letáku, může se objednat a tak do 14ti dnů může být k dispozici. Super kšefty. Tak to vidím tak, že se pojedu podívat do Liberce a tam se rozhodnu asi na místě, zda do toho jít nebo nejít. Poslední tři čtyři dny, resp. večery si čtu diskuze o zkušenostech se sušičkou a jsem dost nahlodaná ke koupi. Tak uvidíme jak to dopadne.
Nakonec jsem v elektru koupila jen žárovky.. měli by být kapku jiný než jsem měla původní, tak jsem zvědavá jestli budou zas praskat jako ty co mi kupoval táta prve. Potkali jsme nějakého pana elektrikáře a on vysvětloval, že elektrika je určitě v pořádku ale žárovky stojí za prd a že mam přejít na usporný. A nebo koupit právě žárovky na 240V nebo jak je ta zkratka tý jednotky :) Prý je problém, že elektrika hrozně kolísá a některý žárovky (i ty co mám doma) jsou na 220. No uvidíme... Zas kupovat upornou žárovku aby mi do měsíce dvakrát praskla, to mi přijde trochu líto peněz.

1 komentář:

Absa řekl(a)...

AHOJKY, KOUKNI SE NA MŮJ BLOG
http://absa-arcalic.blogspot.com/,
NĚCO TAM PRO TEBE MÁM :))