čtvrtek 28. října 2010

28.10.2010

Co víc dodat. Po celé zemi visí česká státní vlajka. Češi oslavují a my doma taky :) Bohužel nemáme volno všichni. Mamka s bráchou museli do práce. Taky jsem musela s Ferdou na veterinu. Naštěstí tam pan doktor byl. Ferdovi nehet celý uštípl. Říkal že neví jestli poroste nový. Že záleží jak bylo to nehtové lůžko hodně zasaženo. A vypadá to že dost. Tak uvidíme. Má klidový režim, obvaz a pak ještě ránu hlídat a desinfikovat po každém venčení aby se to neinfikovalo. No a protože ve Frýdlantě není žádný pořádný krám otevřený i ve státní svátek, tak jsem musela ještě naložit Majdu (už nemohla být s dědečkem doma) a vyjet do Liberce do OBI koupit něco proti myším. Včera Majdičku vyděsila jedna na schodě a já jí viděla pak večer znovu a uvěznila jí třema cihlama a jedním starým modemem pod skříní. Celou noc nám okousávala lamino aby se dostala ven. Nepovedlo se jí to, ale ten jed určitě zabere. Chudák zvíře, ale co s ní jiného. Navíc mam podezření že to nebyla myš. Bylo to kapku větších rozměrů, asi by na to pastička nestačila.
No a odpoledne jsme ty tři roky naší princezny oslavili.
Trošku nás teda ještě rušilo delší poobědové spaní oslavence, pán co nám přivezl nové plechové dveře do garáže a taky jeden pracovní pohovor pro tetu.. ale co se dalo dělat.
Nicméně jsme se aspoň na chvilku sešli všichni k velkému stolu u babičky v kuchyni. Nic moc jiného tam není :) A oslavenkyni řádně potřásli rukou.
Večer jsme to poměrně brzy utli. Bohužel se zítra jde zas do práce. Musim vstávat v pět.
A když na to tak koukám, tak moc poklidný den plný veselí to bohužel nebyl :)

1 komentář:

Katka řekl(a)...

Hanba mi....
Majdičko, přeji Ti VŠE NEJLEPŠÍ k Tvým 3. narozeninám!!!!!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka, hodnou maminku a spoustu kamarádů!!!!
Katka