čtvrtek 15. července 2010

15.7.2010

Dneska fotku zase nemám, ale budiž mi odpuštěním že jsem zpracovala všechny ty včerejší z cirkusu a že jich bylo hodně. Musela jsem je dát do koláží abych to tu nezatapetovala na půl kilometru stránky. Tak se dneska rozepíšu protože je určitě o čem. Majdička perlila o sto šest.
K obědu jsme měli rizoto. Majda ale chtěla zbouchat okurky .. to jí jde... tak jsem jí je sebrala a říkam až si vezmeš lžíci rizota tak ti jí zas vrátim.. a ona si teda vzala lžíci rizota.. sežvejkala a že chce tu okurku.. tak jsem jí to dala.. kousla jednou... najednou kousla po druhý, po třetí.. říkam vem si taky rizoto, to je hlavní jídlo... a ona se začala chlámat, kousla zas do okurky.. a já říkam ti jí seberu a natáhla jsem ruku a v tu chvíli ona hodila celej zbytek okurky do pusy a řáchala se jak mě doběhla... pak to udělala znovu i babičce když jí chtěla okurku vzít prostě vypekla nás a my stárneme a už nejsme tak pohotové :)
No a něco na téma generál Majda :) přišla takhle za babičkou, vymyslela děsnou báchorku že jsem jí poslala a dovolila jí že může s babičkou čarovat (jen nesmí prej šlápnout na včeličku... to byla jediná pravda kterou řekla) .... no a babička jí teda vyčarovala nějaký tyčinky.. ale to je fuk.. no a Majda říká.. děkuju.. pak šla z kuchyně, najednou se prej vrátila a říká.. babičko a co děláš? ty neuklízíš? .... a babička ne ne já odpočívám... a Majda udělala prstíčkem jak tytyty a říká aha tak to jo
nechápu že tohle už ten mozek vyplodí a druhá věc a to byla bych tak řekla veřejná ostuda :D ale co, patřilo jim to :D
přišla mi pošta - balíček - v papírový krabici.. no a tu krabici jsme s Majdou šli odnýst do tříděnýho odpadu... a u popelnic s tříděným se poflakovali místní vépépáci a hrabali se v kontejnerech a hledali katalogy a letáky..... a Majda už od brány na ně huláká - co to tady děláte, že neděláte jsem začala prskat smíchy, ten jeden chlápek se otočil a říká - no ty jsi celej dědeček ... tak jsem tak rychle házela ty věci do konťáků.. a pak jsme odcházeli a Majda na ně huláká znovu - tady jste si zapomněli sekačky!!!!
Dědeček už to říká dlouho že se z ní rodí budoucí starostka

2 komentáře:

Danka a Jaro řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Danka a Jaro řekl(a)...

Chacha, presne takto je to u nás a Jarka s uhorkami a rizotom. Uhorky dostáva za odmenu, keď zje za lyžičku rizota :-) Asi je to tým podobným dátumom narodenia, sú od seba len pár dní.