středa 21. července 2010

21.7.2010




Ať žije žehlení. Protože jsem včera vyzkoušela svojí první nažehlovačku, rozhodla jsem se, že to je dostatečná motivace pro to, pustit se do obrovské hromady prádla a najít trička bez potisku. Vyžehlit je a připravit si je pro výrobu potisku - jak jinak :) Takže dnešní teplý den jsem si ještě víc zahřívala svojí skvělou napařovačkou.
Přišlo mi že za a) babičce se ta Kittynka na tričku taky líbila a tak mi chtěla pomoct s objevováním nových modních kousků oděvů nebo za b) babička už se druhý týden na dovolené doma nudí, protože má uvnitř všechno hotovo a ven na sluníčko jít nemůže..... ve finále výsledkem bylo, že mi mamka půlku toho prádla vyžehlila. Každá jsme žehlila ve svém příbytku. Pořád jsem jí opakovala že si to udělám že to zvlánu - nicméně chvála jí. tuhle činost opravdu ráda nemam a tak zbyde čas i na jiný vylomeniny :)
Tak a fotky... na jedné je Majda želvičkou. To už je po velké akci, kdy bylo všechno uklizeno, vyžehleno (peru ale další abych se nenudila). Ten největší koš na prádlo chybí :) na její malý hrb stačilo toto :) Další fotka je kytička kterou jsem dostala. Seděli jsme u bazénu, dědeček pronesl větu - babička škube kytky před barákem, Majda zanechala činnosti spočívající ve vyzobávání malin z mé ruky a s připomenutím že přijde ať jí nějaký nechám zmizla okamžitě za babičkou. Proč? Jasně - chtěla natrhat kytičku pro maminku. Dokonce babičku prej poprosila jeslti jí kytičku pro maminku natrhá :) Díky tomu má ta kyti i dlouhé stonky a dala se dát do vázy :) No a na poslední fotce jsou ty její kukadla - milující, laskavé a moje :)

1 komentář:

Katka řekl(a)...

Majda-želvička je úžasná fotka :-) Krásně barevně sladěná a veselá.
K.