středa 28. července 2010

28.7.2010





Máme tu zase výročí. Dva roky a devět měsíců. Už se nám ta dovolená krátí.
Majdička dneska perlila. Šla za babičkou, že půjdou do krámu. Já tu měla tradičně počkat, že mi prej něco koupí. Babička se "nadšeně" oblékla a vyrazili směr obchod. Vyprávěla mi, jak šli po návsi a Majdička tam z plných plic křičela - "my jsme byli včera s maminkou v Liberci! Ona si tam koupila ponožky a bombarďááááákyyyy"
No divim se že se ještě nikdo nepřišel podívat :)
Pak babička u vaření oběda nadhodila, jeslti uděláme okurkový salát a na to jak Majdička ráda pomáhá tak dneska babičku teda rázem uťala větou "udělej si ho sama" :) Nakonec mi ale ochotně pomáhala a salátek byl fakt výbornej. Povedl se :)
Odpoledne při čekání na DPD jsem inspirovaná internetem začala vyrábět. Nevěděla jsem pořád jeslti pro Majdičku, nebo pro Ferdu nebo jen tak.. kdo si s tim bude hrát ale zkusit jsem to chtěla :) DPD přijelo. Pak dokonce i teta Mirka a já o chvilkách toho pejska dodělala :) Majdička z něj měla fakt radost :) Už s ním spinká v posteli ale dobrou hodinu mu vyprávěla co a jak na tom světě chodí :)

3 komentáře:

Katka řekl(a)...

Marti, je fakt super!!! A na Majdě je vidět, že z něj má opravdu radost. Tak to má Ferda smůlu... :-)
A co budeš šít z těch bombarďáků? ;-) ;-) ;-) Dřív se z nich dělali mikiny :-) :-) :-)
K.

Helaovečka řekl(a)...

Pejsek je boží, to si ho sama vymyslela jak ho ušít? To bych asi nedala.

Talpinka řekl(a)...

Ne ne nevymyslela :) to bych fakt nedala. Tak zručná a šikovná nejsem :) Našla jsem na internetu. Na MMB je návod třeba tady http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=28943&order=1 a nebo je návod taky na www.brydova.cz kde jsme je s Katkou objevily :)

Katko a nemáš střih na mikinu? :D