čtvrtek 29. července 2010

29.7.2010




Chtěla jsem dneska udělat výlet do Frýdlantu. Jen jsem to hloupá přesunula na odpoledne - no dopoledne jsem nějak nebyla schopná. Po včerejším ponocování a dnešním časném budíčku jsem byla ráda že jsem to dotloukla do oběda a neusnula. Jenže odpoledne pršelo a tak jsme nakonec s Majdou nikam nejely.
Nicméně. Objevil se doma dědeček, my ho náhodou potkaly před tim než odešel pryč a dědeček obětoval svoje ponožky :) a tak jsme mohly zase vyrábět :)
Zkusila jsem vytáhnout stroj od babičky. Trošku tu řeším že neumim navlíknout spodní nit. Nějak na to nemam asi tu správnou školu nebo mi pánbůh nenadělil jakousi technickou důvtipnost. Nicméně ač je čičina bez ocasu, tak je a Majda už spí dneska s dvěma zvířátkama :)
Zítra snad ten ocásek pořešíme, ať je vidět že je to kočka a ne třeba medvěd :)

5 komentářů:

Katka řekl(a)...

Pěkná kočka :-) Za chvíli si u vás všichni budou schovávat ponožky, abys jim z nich neudělala zvířátka :-D :-D Až se to naučíš s tím strojem, tak pojedeš jak drak :-)
K.

Petra řekl(a)...

Kočička krásná, jen to nesmím ukázat naší Bětule, kočky miluje a pak bych musela šít a to já hrozně nerad... ;-)
Ikdyž jste mě se zvířátkama navnadily pořádně, to zas ne, že ne :-)))

Anonymní řekl(a)...

No tak teta -zabrzdi :-D děcka mi tu otravují že chtějí taky, ponožky nakoupené jen ten čas nějak není -sakryš, že bych začala dělat noční?
BC

Talpinka řekl(a)...

Abys pak nevypadala jako já.. poslední noci chodim spát ve dvě ráno :D S usměvem na rtech.. horší je to pak ráno :D

Anonymní řekl(a)...

..ve dvě ráno? já dnes o půl třetí, ale to proto že drahá polovice v manželském loži vyluzovala takové decibely že se ani komárům nechtělo do otevřených oken :-D lepší jak Raid :-D
BC