pátek 30. července 2010

30.7.2010


Začíná se ze mě stávat šílenec :) Baví mě to mnohem víc než práce - už jen proto že si někdo všimne že jsem něco vytvořila, že něco po mě zůstává a že - a to je na tom to nejdůležitější - dělá to velkou radost Majdě. Jak ta září :) O víkendu zkusím ještě kočičku.
Jela jsem dopoledne do Frýdlantu schánět nějaká trika a ponožky. Nakonec mam jen pár bavlněných. Tyhle super chlupaté mi přišly dneska poštou :) Díky Terko - jsou to nejňuhňanější ponožky v našem domě :D Minimálně ty pruhované, ale modré přibudou co nevidět :)
Chtěla bych nějakého ponožkáče věnovat i zrnkům, jen nevím jeslti to bude pátý, desátý, dvacátý - jeslti to tak dlouho s nadšením vydržím. Majda zatim zabírá všechny a vyloženě je miluje. To jsem snad ještě neviděla. Kam se hrabou prodávané hračky

2 komentáře:

Katka řekl(a)...

No tak ten je úúúúžasný!!!! Roztomilý huňáček :-) :-) :-) Že bych ještě taky sháněla ponožky...? ;-) ;-) Abych těch aktivit neměla málo, že? ;-) ;-)
K.

http://helaovecka.blogspot.com/ řekl(a)...

Díky za odkaz, pejskové jsou fakt boží a ta kočka nemá chybu. Odkaz si ukládám, zatím by ponožkáče můj mrňous neocenil. A taky je to dobrý nápad jak se zbavit nepohodlných ponožek. :-)