čtvrtek 12. srpna 2010

12.8.2010

Tak koukám že dnešní den jsem ještě nezaložila. Nebyl nějak čas, chuť, nálada, síla.. nevím. Abych se vyhrabala z přicházející depky, z toho že doma prudí dítě, z toho že připálim kdejaký jídlo.. musela jsem jít prostě vozit kolečka a rozhrabovat hlínu a tak.... teď mam člověka sedřeného, hlavně ta ruka mě mrzí že mě zas začíná bolet a nevim z čeho to je... ale depka ustoupila. Jen zažívam zase myšlenkový utlum.
Dneska tu byl likvidátor z pojišťovny. Říkal že obě auta nahlásí jako totálky. Ta elektrika v autech půjde asi do háje. Tak to moc veselé není. Načež jsme se bavili s tátou že Dářko na konci srpna nehrozí a já teda dohledala mail na paní a napsala jsem jí to. Ještě mi neodpověděla. Snad to pochopí. Mrzí mě to. Těšila jsem se tam. Jednak že zas uvidim holky, spoustu skoro tříletých mrňat pro Majdu, zážky a hlavně nové místo kde jsem ještě nikdy nebyla. No a ani nebudu.
Dneska jsem k obědu dělala knedlíky s vajíčkem. Byly odhlásovány. Problém byl že máma nesnese vajíčka a ač jsem jí nabízela že jí udělám něco jinýho tak nechtěla, spořádala to a pak měla záchvat zimnice, zle jí bylo.. no fakt jsem jí nechtěla otrávit... Na zítra jsem chtěla dělat šunkofleky ale pak jsme vyfasovali další dvě konzervy "lančmítu" tak jsme svorně odhlasovali že když ho udělam s bramborem, tak v tom vejce žádný nebude a navíc že na to maj všichni chuť poněvadž jsme to nejedli už věky.
Nevím moc co psát. Mam fakt IQ utlum. Všichni začínáme mít depky protože práce jde hrozně pomalu. Vyjadřujeme se ukazovacími zájmeny - ten, eh, tamto, tooo, víš co... no jak banda sklerotiků.. až nás z toho berou záchvaty smíchu.
Taky máme dva vysoušeče abych nezapomněla. To je vcelku pozitivní. Už je obec sehnala. Dva do každého baráku. Myslim že starostu můžu fakt za organizaci pochválit a to i kdybysme neměli příbuzenský vztah. Sice bysme ho občas potřebovali i doma abysme se zeptali na pár věcí ... ale holt v nejnutnějších případech je tu telefon a nebo čekáme až ho někdy uvidíme.
No já budu končit. Fakt nemam sílu na nic. Mamka teď přišla že už je vykoupaná. Vyzkoušela vanu dole a tak má dobrej pocit že je z ní zase člověk :) No a já mam radost že na mě zbyde teplá voda tady nahoře, tak toho jdu využít :)
Dobrou noc

1 komentář:

Helaovečka řekl(a)...

Našla jsem užitečný odkaz, kde zdarma vyčistí a zprovozní elektroniku ze zatopených oblastí, hlavně jí nezapínat!!!
http://info.mironet.cz/o-nas/pomoc-2010

Talpinko drž se, posílám moc síly a denně na vás myslím.