pondělí 23. srpna 2010

23.8.2010

Hrozně ten blog flinkám. Kdo ví. Nějak není čas psát. Takže zase den zpětně. Jo a bez fotky. Protože jsem si sebou foťák nevzala.
Jeli jsme s Majdou do Liberce. Myslela jsem že pojedeme hned ráno ale "puberťačka" prostě měla pořád něco proti, všechno vetovala a nějak jsme se nevyhrabali. Tak jsem jí dala oběd v půl jedenáctý, vylila vodu z vysoušečů, naložila nás do auta a vyjeli jsme. Pomalu aby se vyspala. Ale ono to auto co jsem v neděli večer dostala, bylo stejně nějaký líný.
V Liberci jsme si to užili. Korunky se kutálely jak zběsilý ale máme nakoupeno do školky - Majdička konečně má bačkůrky - medvídkový. Taky jsme koupili hrníček, pláštěnku, novej župánek když starej "uplaval". Nějaký tepláky, bundu a vestu. Jako náhradu za tu co babička musela vyhodit. Tahle byla dražší ale zas není tak sladká. Nevim proč pro holčičky dělaj všechno růžový až fialový. Konečně jsem sehnala modrou. Krásně modrou.
No párkrát se Majda projela i na mašince v globusu, dali jsme si i zmrzku a pěknou dobu čekali až venku přestane pršet. Přišla totiž taková průtrž zrovna když jsme šli ven lízat tu zmrzku že se nikomu nechtělo do auta - ani nám ne. Bychom byly durch. Nakonec jsem vlítla do C&A a koupila si deštník. A samozřejmě - zákon schválnosti. Hned jak jsme vylezli z krámu, koukám ven přes celej ten vestibul a tam krááásně šajní sluníčko :) Jenže - jak máte v ruce deštník, tak ho musíte použít. Majda donutí každýho.. a tak jsem jako blázen musela venku na sluníčku otevřít deštník a přejít asi dvacet metrů do auta, abych ho tam zase zavřela, naložila Majdu do auta a mohli jsme se spokojeně vrátit domů :)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

:-D:-D Talpi -škoda že vás někdo nevyfotil -to by byla fotka jedna báseň.BC

Talpinka řekl(a)...

Kdo ví ... nějakej paparazzi mezi autama :D ale asi nebude vědět mojí adresu :D

Katka řekl(a)...

No myslím, že jsme si to všichni živě představili :-D :-D :-D
K.

Danka a Jaro řekl(a)...

Musel to byť zábavný pohľad, ale keby som vás videla, asi by som chápala.
Modré veci našťastie nemáme problém zohnať, máme po chalanoch :-) Keď Katke tá modrá tak veľmi pristane k jej modrým očkám ...

Danka a Jaro řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.