pondělí 2. srpna 2010

2.8.2010



Dneska jsem čekala dlouho na poštu. Zase nepřivezli co jsem čekala. Ale udělal mi radost pán, který mi volal že už má pro mě potah na autosedačku. Závratně rychle. Říkali že to bude trvat 6-8 týdnů a místo toho to budu mít do čtrnácti dnů doma. Fakt super. Tak mi spravil náladu. A já se pak pustila zase do šití. Bohužel stroj mě neposlouchá. Cucká se mi horní nit a netušim proč. Už mi s tim nejde šít ani tričko, tak budu muset asi za mamkou. Někdy až nebude utahaná z práce - což přes týden asi moc nehrozí. Ale já umim šít i v ruce :) Tak jsem dneska vyrobila opičáka. Původně jsme byly s Majdou domluvené, že ho někomu věnujeme, že bude jako dárek - ale zase zabaven. Drží ho za ocas a točí s nim ve vzduchu, zkouší jak drží oči.. no prostě provádí zátěžovou zkoušku a tak nevim jestli se to k nějaké jiné osobě dostane. Špinavej ještě ale není, tak třeba to vyjde až jí největší radost vyprchá.
Má nějak moc hraček teď. Budu muset vymyslet jinou zábavu aby si toho vážila... a nebo jí tim udolám aby zbylo i na ostatní :)

6 komentářů:

Helaovečka řekl(a)...

Teda tak už i opička? A to je taky ponožkáček? Je nádherná, obdivuji, že si se do toho tak pustila. Je na ní někde recept?

Talpinka řekl(a)...

Díky :) a recept na opičku :) http://www.craftbits.com/project/sock-monkey (je to v angličtině, chvíli mi trvalo než jsem pochopila jak na to ale pak jsem se do toho začetla a vzpomněla na pár slovíček a šlo to :) )

Katka řekl(a)...

Tak opičák je taky super!!!!! No už jsem si dneska koupila ponožky, ale ještě pořád vyčkávám... :-) Přeci jen to háčkování mi jde asi líp...
K.

Dadouch řekl(a)...

Ahojky, moc děkuji za návštěvu na blogu ;) Cirkus bude asi stejný, ale my jsme byli v Příbrami ;)
Ta opička je naprosto úžasná, jsi šikulka..

Anonymní řekl(a)...

Talpinko, tvoje zvířátka jsou úžasný. Až budeš brát objednávky, tak se hlásím předem:-). Hezký zbytek léta.
Et
a mmch - moc ti to na těch žehličkových fotkách sluší...

Talpinka řekl(a)...

Holky děkuju moc! Je to od vás fakt hezký :) až se tu červenám :D