čtvrtek 5. srpna 2010

5.8.2010




Začnu dneškem protože ho mam v živé paměti. Včerejšek doplním zpětně potom.
Dopoledne jsme tu vyhlížely PPL. Bohužel mi přivezl jen jeden balíček (s novým potahem na Majdinu autosedačku). Ten který uháním už od minulého týdne zase nepřišel. Paní si ze mě asi dělá srandu. Přitom včera potvrdila že to pošle a dneska že to přijde. Pan řídič na mě koukal že fakt čarovat neumí... ale tak se na sebe budem těšit že třeba zítra dorazí zase. Kdo ví. Byl docela hezkej :)
K obědu jsme se super nadlábli. Babička nám připravila květákovou polívku a žemlovku. Majda jedla uplně sama a snědla skoro všechno. Já jsem si musela polívku dokonce přidat jak byla dobrá. I dědeček se divil že snědl všechno bez vzdychání že už nemůže :)
No a odpoledne! Hurá. :) Majda se vyspala a my jsme odfrčely do Křížan za Káťama :) Majda se nemohla dočkat. Kačenka byla sice ze začátku stydlivá a usmívací pod stolem ale pak se osmělila a holky řádily a výskaly. Káťa pořád chtěla ukazovat Majdičce svůj dětskej pokojík :) My je zase pořád tahaly ven aby byly na vzduchu :) Bylo to bezva :)
Z jejich zahrady je prima výhlet na Ještěd. Zase jinej pohled než takovej ten co znám já tady od nás. Tak jsem si ho musela cvaknout a trochu jsem na to použila upravy v počítači :) Asi aby to pro mě bylo zajímavější :D No ale co se mi moc líbí, jak se mi podařilo vyfotit Káťu. Zkoušela jsem holky fotit už když tancovaly spolu kolo kolo mlýnský ale fotky nestojí za nic. Tahle je prima. Až na tu židli a lahvičku - ale zase je to momentka :)

4 komentáře:

natyi řekl(a)...

krásný Ještěd a ještě hezčí portrét-přesně podle mého gusta!:-))

Petra řekl(a)...

Moc krásná momentka!

Talpinka řekl(a)...

Díky moc! :) až se tu červenám :D

Katka řekl(a)...

Fotka Káti je fakt moc pěkná.
K.