pátek 6. srpna 2010

6.8.2010




Konečně! Konečně jsem se dočkala a přišel balíček. Sice mi bylo trochu líto že nás pán z PPL vzbudil protože konečně jednou Majda spala a mohla spát i dýl ale tak hlavně že jsem se dočkala :)
Trošku nás pobavilo, že balíček byl v bedýnce od pampersek :) pán se smál že jsou ty plínky asi kvalitní za tu cenu :) Paní je zřejmě nějaká vtipkařka :)
S Majdou jsme hned prubly foukací fixy. To byl takový pokusný obrázek na starém flekatém tričku, protože jsem netušila jak to funguje. Myslim že jde poznat že to jsou kočičky. Ještě na to pořád koukam jestli to nemam nějak objet konturkou. Jen nevím jak. Potřebovala bych to někde vidět :) Majdu to foukání fakt bavilo :)
No a u druhého pokusu už jsem si fandila víc - i když byla jiná technika (voskovky na textil) a vytáhla jsem nové bílé tričko. Myslim že motýlci budou taky super.
Ještě to pak zažehlim a Majda bude mít originální tričko značky "udělej-si-sám" :)

2 komentáře:

Katka řekl(a)...

Moc se Ti to povedlo!!!!!! Ti motýlci jsou úžasní a ta tečkovaná kontura je taky super! Šikulka!!! :-) A kočičky jsem poznala. Tak jedině u nich tu konturu udělat jen náznakem, nedotahovat ji.
K.

natyi řekl(a)...

motýlkové tríčo je parádní!!!