neděle 10. října 2010

10.10.2010



Krásnej datum. Na blogu mam šílenej skluz zase. Už mi to začíná připomínat loňský rok kdy jsem skončila. Letos nevím jak to zvládnu. Už to tu můžu napsat, za týden si předčasně ukončím mateřskou a půjdu už do roboty. Vzali mě tady v místní firmě. Uplnou náhodou jsem dostala zprávu že tu někoho hledají a tak jsem se šla zeptat jeslti náhodou ne mě :) No a vyšlo to :) V Praze už to vědí. Musim jim poslat výpověď. Mrzí mě že jsem jim to nakonec řekla po telefonu ale musela jsem.
Měli jsme tu na víkend Šimona. Dneska odjel. Ale to není uplně hlavní důvod proč blog zahálí. Chtěla jsem už tři dny zpátky ho doplnit. Nějaké fotky by se našly, nějaké změny se udály. Zkusím to zpětně, nicméně nic neslibuju. A proč že nesedím u pc a nehraju si tu s fotkama a nepíšu? Zas tvořím :) Tentokrát bekovku na panenku :) Měla být původně pro Majdu, jenže příze bylo málo :) Už jsem si koupila novou tak Majda dostane určitě časem taky nějakou. Jen bych potřebovala to umět rychleji :D Teda už to docela jde, ale problém je že jsem každou chvíli někým rušená a pořád od toho odbíhám. No uvidíme co bude dál :)
A chtěla bych moc poděkovat tady Katce za její trpělivost se mnou při vysvětlování jak na věc :) a hlavně taky za tu přízi kterou mi poslala i s novou čepičkou pro Majdu. Tu sem ještě dlužím už asi čtrnáct dní... Snad se do těch restů nezahrabu jako loni.

3 komentáře:

Katka řekl(a)...

Je super!!! :-) Šikula :-) Tak teď už víš, jak na to, tak se může Majda těšit na svojí :-) Fakt se Ti povedla.
K práci ještě jednou gratuluju!!! Hlavně, ať Tě baví a jsou tam fajn lidi.
K.

Anonymní řekl(a)...

Talpi -těší mě že jsem první:-) protože bekovka je boží, fakt lituju že nejsem tam šikovná, možná že nemám tu trpělivost...jsi prostě jednička a čepice se moc povedla, líbí se mi ta barevná kombinace :-) BC

Anonymní řekl(a)...

...ježíší,tak jsem první nebyla:-D BC