pondělí 11. října 2010

11.10.2010


Jen krátce - půjdu spát. Předešlá noc byla šílená. Skoro jsme nespaly. Majdě nebylo asi dobře. Neřekla nic. Jen děsně kňourala, ráno už říkala že je jí špatně... pak usnula těsně před tim než jsem dovařila oběd a probudila se veselejší. Nicméně jídla moc nesnědla a odpoledne se zas přitáhla teplota. Skoro 38. Do večera jsme jí skleply a večer už šla spát zase se skelnýma očima. Tak nevím co z toho bude.
Taky jsem si povídala s mechanikem z hyundaie a tak nějak mi potvrdil že bude pro mě asi lepší, když toho svýho žluťáska prodám. Je mi z toho smutno, nicméně si to myslím už asi měsíc a jen pár chlapů mě od té myšlenky pořád odklánělo. Je mi to líto, ale zase když nacpu všechny peníze do oprav tak mi nezbyde nakonec nic a auto třeba stejně bude zlobit. Je to dost pravděpodobný. Když to prodám, budu mít dost slušnej základ pro nový - pojízdný. Netuším ještě jaký a jeslti bazar, kde hrozí že nepoznám vyplavený auto a budu tam kde jsem teď, a nebo nový, který je bohužel dražší. Díky nový práci by to snad ale nemusel být až takový problém. NO uvidíme. První se musí najít někdo, kdo by to auto koupil. A jsem zvědavá když před měsícem se hlásili asi tři zájemci že by ho klidně odkoupili, jestli nezměnili už názor :)
No jdu spát. Snad. Majda už po třetí pláče od doby co usnula.. A to máme jedenáct.

1 komentář:

Danka a Jaro řekl(a)...

U nás je tiež blbo, stále v noci niekto kašle, minulý týždeň mali každý jednodňovú horúčku a potom zasa vyzerali pár dní úplne zdravo a bez teplôt.
S autom držím palce. Aj s novou prácou.
Čím skôr sa vyliečte, najprv ty si bola dlho chorá, teraz Majdička, nemáš toho málo.