úterý 12. října 2010

12.10.2010



O čem začnu dřív. O Majdě. Vypadá dneska už dobře. Jako by jí včera nic nebylo. A je na tečku. Nechce poslouchat a dělá šílenej bordel. Nedá se to říct jinak. Děti ale občas zlobí že... doufam že až se vyspí tak bude hodná. Chtěla bych jet do Frýdlantu k tomu doktorovi. POkud to časově stihnem. Jinak budu muset vyjet zítra ráno. Taky musim na poštu, poslat výpověď. Už to tu mam připravené na stole v obálce.
Druhá věc. Když jsme zrovna venku venčili Ferdu, přijelo veliký auto a přivezlo nám první várku nábytku. Měli přijet už včera. Táta tu na ně celý den čekal. Pak jim teda odpoledne volal kde že jsou a ona mu paní sdělila do telefonu že se mu snažili dovolat v neděli a že byl nedostupný.... No nebyl rád. Proč nezavolali v pondělí znovu, nevíme. Ale dneska přijeli. Dva pánové, hotový Pat a Mat :) Snažili se procpat vchodovými dveřmi nový gauč. Vypadalo to že čekají že jim ženský poradí jak na to. Je pravdou že mamka nevydržela a pak to s nima začala stěhovat protože oni vypadali že to naložej zpátky do auta a odjedou s tim zase do Liberce :) Ale dobře to dopadlo. Gauč máme. A taky spoustu krabic, ve kterých se snad ukrývá nábytek do ložnice :) To bude mít dědeček puzzle až do vánoc :)

6 komentářů:

natyi řekl(a)...

sedačka je krásná a super,že je Majdušce už líp!!!

Anonymní řekl(a)...

Talpi -sedačka nááádherná, nevyměníš? nám by sem oranžová taky sedla:-) ne, dělám si srandu, užijte si ji, hlavně rodiče- a ať jde dědovi puzzle od ruky:-) Takže "stěhování" zdar a bacilům zmar:-) BC

Katka řekl(a)...

To je dobře, že už je Majdě líp.
Pěkná sedačka :-) Pata a Mata jsem si v duchu představovala :-) Není nad odborníky ve svém oboru... ;-) :-D
K.

Talpinka řekl(a)...

A to ještě táta vyprávěl, jak mu volali že jak se k nám dostanou, tak jim popisuje cestu, říká sto metrů na náves, pak doleva podél zdi kostela... hlavně nejezděte přes most... jo jo jo .. a kam teď... no teď za zatáčkou uvidíte po pravý straně trosky ze zbořený hasičárny a pak hned už je náš dům..... na to pan Mat v telefonu.. to asi ne, tady nic takovýho není... a kde jste? No tady jsou po levý straně bytovky... ha ha jeli rovně přes most... ani si mostu nevšimli.. zapíral zapíral jak to šlo :)
Tyjo konečně je to dítě ticho, v posteli a mě relaxujou ušní bubínky.. dneska to bylo náročný

Anonymní řekl(a)...

Tak až se truhlář zmátoří tak dodělá kuchyň a doveze. Zatím je tak na umření. Že bych to taky dodal jako puzzle. To by byla jako velká stavebnice. Tak já to tedy zmaknu i se smontováním. Páček -TRUKO-

Talpinka řekl(a)...

No myslim že tuhle puzzle by táta do kupy nedal :D