úterý 19. října 2010

19.10.2010



Tak tento den píšu zas se spožděním. Bohužel teď jsem v tom nevinně. Než jsem upravila fotky, tak vypadl internet a na uplně celý večer. Tak jsem se věnovala háčkování. Fotku dodám ke středě až mi Majda dovolí jí vyfotit. Má to podmínku, musim nejdřív ještě udělat čepičku pro Lízinku. To je panenka. Dostali jsme jí kdysi od Janiny a Kubíčka. Majda jí má moc ráda :) Máme dvě podobné panenky. Barborku - ta nešustí - a Lízinku - ta šustí. Má v břísku nějaké kuličky a když se panenka mlátí po zadečku tak šustí :) No ale to patří spíš ke středě.
Dneska, v úterý, vylezlo ráno sluníčko. Mam snad první východ slunce :) Tak ten sem dát musím. Pak Majdička dost hodně zlobila. V jednu chvíli jsem se musela jít vykřičet dolu k našim. Místo aby uklidila jedny pastelky a jedny korále tak byla tak zabejčená a dohrou bylo, že mi zase pastelkama počmárala plovoučku. Není to poprvé. Nepomáhá vysvětlování, výprask, nic. Ale včera to teda chytla zase. Ať mi někdo povídá o tom že děti se bít nemají.
No bylo to napínavý. Měli jsme vyjet asi ve dvanáct, nakonec jsme byli rádi že jsme se vykodrcali ve čtvrt na dvě. Jen tak tak. Ale stihli jsme to. Naše první kino! Šly jsme tam s Katkama a užili jsme si Shreka :) Holky tak od půlky filmu už začínaly pochodovat po sále, ale naštěstí to nevadilo. Byly jsme tam jen my a pak jedna maminka se svym dítkem, ale ty seděly někde uprostřed sálu :) Takže pohoda.
Když už jsme byly v Nise, tak jsem ještě mrkla na nějaké oblečení do práce, Majdě trička do školky a boty! Sehnala jsem dokonce i na sebe. To už je snad zázrak. A Majda dostala druhý zimní. Kapku větší aby kdyžtak vydržely na pozdní zimu. No a aby si je vůbec vyzkoušela (já fakt nutně potřebovala nějaký koupit) tak si tam mohla vybrat "Hello-Kittynkový" bačkůrky. Je to děsně nevýchovný. Nedělám to vždycky něco za něco... ale bylo to nutný.
Počasí ten den nic moc. Zima už klepe na dveře. Ráno mrzlo, hodně foukalo a když jsme se vraceli z Liberce tak dokonce pršelo.

1 komentář:

Katka řekl(a)...

A já jsem si říkala, že jsi se nějak brzy vypla... A on v tom měl prsty někdo jiný...
Taky se zítra chystám dětem na boty. To zase bude zajímavý... Ale u Deichmanna jim kupuju v pohodě, tak doufám, že trefíme hned ty první a pomažeme zase pryč, než tam začnou zlobit.
K.