sobota 2. října 2010

2.10.2010

Tak se mi povedlo po týdnu doplnit blog :) Taky tady vygruntovat s tim že jsem přemluvila Majdu aby nové a nové věci netahala aby to tu zůstalo aspoň do příjezdu návštěvy pěkné :)
Vařila jsem oběd. Pro někoho možná přirozená věc. My poslední dobou žijeme dost na hotovkách. Už ve čtvrtek jsem vařila, v pátek taky a dneska taky. Lezou mi ty hotovky trochu krkem. Nicméně na zítra si jednu dáme. Porci knedlo zelo vepřo si fakt vařit nebudu :) Kdyby si dali s náma i naši, bylo by to bez debat, vařila bych. Ale mamka tu jíst nechce (aby mě neobtěžovala nebo co.. já to nechápu) ... a táta musí držet basu jinak mamka hudruje. Tak si tu byl taťka jen na polívce. Tu on rád :) Majda vybrala na dnešek porkovou a udělali jsme si štrůdl na slano. U tety Jany nám moc chutnal. Majdě ode mě moc ne. Nechtěla ho ochutnat. Asi neměla chuť. Ale polívku jedla pěkně.
Dneska nám Apollo přidělalo nové vchodové dveře. Byla to sranda. Když je naši v týdnu přivezli tak šli opatrně za tim jedním pánem že nejdou ale nasadit.. a pán říká.. ukažte já je nasadim... ale oni vážně nejdou.. oni totiž potřebujou jiný futra....... ehm... No pan řemeslník se snažil zachovat milý obličej ale asi ho to trošku.. přinejmenším překvapilo, kor když se mu podařilo krásně vytvarovat obloučky u těch vchodových dveří původních... naši taky nevěděli že se koupí takové dveře. Jenže.... :) No tak dneska je mamka uplatila grilovaným kuřetem a oni nám teda staré dveře i s futrama sundali a nové přidělali. Jsou krásný.
Jen těch fotek ze stavby moc nemam. Spíš žádný ještě. Nějak mám pocit že to vyfotim prostě až to bude hotové. Když tam pánové dělaji, tak nechci se tam plést. Stačí že se motáme když jdeme venčit Ferdu. A když už odejdou tak je brzy tma. No ale kocháme se, to zase jo :)

1 komentář:

Helaovečka řekl(a)...

Ahoj Talpi. Moc díky za komentář, zdá se mi to až nemožné, ale zrovna dnes jsem venku na vás myslela. Byla jsem týden pryč mimo PC a neměla o vás žádné zprávy. Nevěděla jsem jak se vám daří, jestli se vám ty povodně vyhnuly... A najednou ťuk a přišla zpráva že mám nový komentář. A takový hezký, pohladil po duši. Pak jsem našla i poděkování na tvém blogu. Já děkuji. Ruku k dílu jsem bohužel přiložit nemohla, tak jsem poslala pár peněz. Ani to nestálo za řeč. Jestli vám to alespoň trošku pomohlo v tom marastu co tam máte, hřeje mě to u srdce dvojnásob. Posílám vám jedno virtuální pohlazení, Majdička úžasná, obdivuju vás jak to holky zvládáte.
Helaovečka