neděle 24. října 2010

24.10.2010


Zase neděle a zase mam pocit že se tak nazývat nemá. Já dělala od rána jak fretka :) Jednak velký uklid domácnosti, protože sem měli přinýst tu mojí novou kamarádku :) Tak aby je neklepla pepka a zas to neodnesli :) A jednak díky té skvělé věci jsem za odpoledne vyprala, usušila, vyžehlila, složila a uklidila čtyři pračky prádla. Od půl jedné jsem začala číst návod a seznamovat se, v půl sedmé jsem skončila. Je to úžasná věc a nechápu že jsem si jí nepořídila už dřív. Jsem fakt nadšená.
Je tu tak krásně čisto. Žádný sušák, žádný strašák ve formě čekajícího prádla na žehlení. Tohle člověk co rád žehlí nikdy nepochopí :) Moje představy to splnilo a já se můžu aspoň místo otročiny kolem prádla soustředit na vydělávání skutečných peněz. Hned jsem začla - dodělávam ty dlužníky. Teď je deset večer a čekám až mi doběhne poslední zdroj. Pak to jen pustím a hajdy spát. Ráno vstávam brzy do druhé práce. Majdička půjde do školky. Začíná nám normální život bez mateřské.

3 komentáře:

Helaovečka řekl(a)...

Talpinko chválím moc dobrá koupě. Sušička je také moje top kamarádka, už nikde neskladuju koše prádla, ale vyperu, složím, uklidím hotovo. A věci co se hodně mačkají stačí dát sušit jen na 20minut a v malém množství, pak šup na ramínko a uase bez žehlení a toho prachu co je v tý sušičce, to člověku lítá z toho prádla jinak po bytě.

Talpinka řekl(a)...

To jsem ráda že nejsem jediná nadšená :) Naši tu byli okukovat. Měli jsme to jak divadlo. Nevěřícně osahávali prádlo že je fakt suchý, a moc se jim líbilo že je to vyžehlený. Jen jsme konstatovali že to sušička neumí skládat do komínků což je škoda :) ale zas nemůžu být tak rozcapená :D Hrozně moc mi pomohla. Moc se mi líbí, že se povinnost zdrcla do jednoho odpoledne :)

Danka a Jaro řekl(a)...

Ahoj, máš u mňa na blogu ocenenie :-)