pondělí 25. října 2010

25.10.2010

Tak jsem zas byla v práci. Od osmi do skoro tří mi to docela stačilo. Ke konci už namě šla šílená únava. Z toho že mám zkoumat v programu vyhledávání v ceníkách. Byla jsem docela ráda když konečně přijela nějaká dodávka a já mohla na dodejku vytvořit jednu příjemku. Doufam že zítra té praxe bude víc. Nemám moc ráda teorii. Možná proto mě ve škole víc bavila matika než dějepis. Matika je pro mě taková akční. Něco u ní dělám aktivně :)
Majdičku vyzvedávala ve školce babička. Majda ale z toho byla nějaká špatná a prohlásila: "Ale jestli maminka teď nepřijde, tak už mě nikdy neuvidí" .. s takvou lítostí v hlase prej :) Brepta moje malá :)
A večer mě naučila novou hru, kterou se učili ve školce. Prý "mlsná kozo pojď na zelí, máme dobrý kyselý" :) To zpívají děti mezi kterými je jedno, které má v rukou schovaný kamínek. A dítě-koza přijde a musí poznat kdo ho má :) Hrozně se u toho smála :) Museli jsme to jít dolu předvést i babičce a dědečkovi :) Hlavně obdivuju jak mi vysvětlila ty pravidla. Sice na potřetí ale pochopila jsem je :)
Spát šla díky tomu docela pozdě. A já půjdu dneska naopak asi brzy. Jsem z práce nějaká unavená :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

:-D tak "koza" mě pobavila, a Majda je šikovná že to zvládla vysvětlit, kolikrát si říkám že to pro prcky musí být těžké když nedokážou říct to co si myslí,Majda s tím evidentně problém nemá :-)
-já radši dějepis, včera jsem přemýšlela jak se dělí pod sebe s "ocáskem" až musel přijít Pavel a vysvětlit :-D jdu se stydět...BC

Martin řekl(a)...

Coby absolvent matematického gymnázia a historie (kterou taky sem tam učím) se docela podivuju nad tím, že matika je akční a dějiny jsou jen teorie :-).
I když i historik si to musí umět spočítat :-).

Katka řekl(a)...

Mě tedy na základce bavila jak matika, tak dějepis. Ale myslím, že to bylo i tím, že jsme na tyto předměty měli skvělé učitele. Ale myslím, že dneska by mě tedy dějepis bavil ještě víc díky všem těm časopisům, co historii přiblíží nějak líp, než stručný výcuc v učebnici. Např. History revue je moc pěkný časopis.
No jinak tedy doufám, že se Ti to v práci konečně rozjede, abys měla tu akci a nezívala tam půl dne ;-) ;-) :-) :-)
K.