středa 27. října 2010

27.10.2010

Nezaspala jsem. To je vážně pozitivní. Nicméně, příště bude potřeba nachystat si sváču a Majdě oblečení už večer - jinak budu muset vstávat o čtvrt hodiny dřív. Dneska jsem měla povoleno přijít po šesté. Jindy budu muset asi na šestou.
V práci jsem byla asi do čtvrt na čtyři. Ráno jsem si procvičila ještě jednou příjemky, pak mě můj učitel opustil, odjel zpátky do Šumperka. A já začala válčit sama. Kolem podledního ale moc práce nebylo. Tak jsme si dali oběd a já si projížděla nějaké ty ceníky abych se v tom líp zorientovala. Něco si trochu pamatuju, ale nic moc. Na to množství je to zanedbatelné :) Pak se naskytla příležitost pomoct kolegyni s kontrolou faktur - vyházet položky, které se nenašly na skladě a doplnit řidiče. To mě zabavilo. A nakonec jsem našla ještě čtyři příjemky. Bohužel jak mě lidi ve firmě neznají, tak mě na ně neupozornili a ač bych je měla zadávat tak jsem si jich všimla až chvíli před třetí. Většinu jsem nadatlovala, jen s jednou firmou mam problém, ale kolegyně říkala že to počká do pátku. Abych se mohla zeptat té druhé kolegyně, která je umí zadávat do počítače. Nějak nemůžu najít tu správnou položku no..... říkám že vyznat se v té hromadě zboží bude pro mě asi největší oříšek :)
Ale tak beru to vcelku s humorem. Když nejde o život, jde o ... :) Učený z nebe nespadl.
Majdička s dědečkem mi přišli naproti. Majda se řechtala půl cesty. Měla takovou radost že mě překvapili :) Ráno jsem jí v šest hodin jen přenesla dolu k dědečkovi. Spali ještě asi hodinku. Dědeček byl překvapený. Prý ho babička budila aby se nachystal že už budu vstávat, jenže usnul, a když se znovu probudil, tak spala Majda vedle něj.. no nespala.. ona ho spíš vzbudila. Chlubila se že "ještě za tmy a dědeček měl radost" :D To si umim živě představit :)
Taky měl dneska Ferdíček úraz. Jsem ho tu nechala, odnesla jsem dolu ráno jen Majdu. Babička by nebyla ráda, kdyby našla ve svý posteli černý chlupy. A tak on tu zůstal sám, bez dozoru. Jenže pak šel dědeček s Majdou nahoru, aby se malá převlíkla a našli ho tu celýho bolavýho. Všude samá krev. Někde si zatrhl drápek, napůl si ho ulomil až skoro u prstu. Nevím nějak jak to ošetřit, tak s nim zkusim zítra dojet na veterinu. Jestli tam veterinář bude. Když je státní svátek. Je mi ho líto. Krev mu z toho už neteče ale dost to olizuje. Myslim že když to ustřihnu tak ho to bude bolet a když to necham být, tak za to bude zatrhávat a bude ho to bolet taky. Veterinář mu to třeba trochu umrtví. Uvidíme.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hurá...okurčičku už umíme, kdy bude další básnička?:-):-)Doufám že jste si dnes užili oslavu a zítra budou po práci nějaké fotky, slíbila jsem malé Majdu.Dobrou noc, BC

Danka a Jaro řekl(a)...

Všetko najlepšie Majdičke k narodeninám a teším sa na fotky oslávenkyne.