pondělí 25. října 2010

Ocenění

Sedím a nevěřícně tu hledím co mi to přišlo. Od třech lidí, relativně současně. Pořád nějak tápu, čím si kreativní ocenění zasloužím, když poslední dobou tak flinkám to hlavní, proč jsem tento blog založila, tj. focení. :) Moc mě to mrzí ale nějak není síla a čas.

Pravidla pro udělení jsou:

1) Poděkovat osobě,která vám ocenění věnovala
2) Umístit logo na svých stránkách
3) Dát odkaz na osobu, která vám toto ocenění věnovala
4) Napsat o sobě 7 věcí, které mohou být zajímavé pro ostatní
5) Nominovat 7 tvůrčích blogů
6) Dát odkazy na vámi nominované blogy
7) Napsat na vámi nominované blogy, který prozradí vaše jmenování...

Tak abych začala....
Snad nebude vadit, že poděkuju všem třem nakukovatelkám mého blogu současně. Děkuju moc Janině, Dance i ABSE, za to že vybraly právě můj blog. Jsem vážně překvapená, že si někdo všimne toho mého psaní a ještě ho takto ohodnotí. :) Děkuju
Tak a má následovat to nejtěžší, nad čim tu už dobrých deset minut dumám a nevím. 7 věcí, které budou o mně a budou zajímavé pro ostatní. Je možné, že návštěvníci mého blogu o mě už řadu věcí vědí. Možná vědí vše. Ale zkusím něco vyplodit :)
1. Miluju veselé lidi. Když mě někdo dokáže nakazit svým optimismem, nosila bych ho na rukou. Myslím, že v jádru jsem taky spíš pozitivně naladěná, ale je pravdou že podzim se mnou pěkně mává a poslední dobou je pro mě nalezení takové nálady poněkud obtížnější. Tím víc platí co píšu. S tím souvisí i to, že jsem a vždycky budu Tondovi vděčná za to, že mi dal Majdu. Je to sice trvdohlavec po mamince i tatínkovi ale je to takový energický, veselý, rozverný životní parťák který už mě několikrát v životě rozesmál, podržel a zvedl mi náladu. Dělá pro mě stejnou službu, jako kdysi dělával Toník. Vedle nich se moje introvertní plaché šedé já naprosto rozsvěcí.
2. Rodinná pohoda je pro mě hlavně úžasný pocit. Nemám ráda hádky. Sním o velké rodině co drží při sobě za všech okolností. Bohužel štěstí mi v tomto zatím moc nepřeje. Mohlo by na druhou stranu být hůř. Člověk musí brát věci tak jak jsou :)
3. Nemám ráda černou. Od jisté doby víc než kdy jindy. Naopak miluju veselé barvy jako červenou, oranžovou, žlutou. Nicméně i černá je barva a je zastoupená v mém šatníku :)
4. Moc bych se někdy chtěla jet podívat do Tater. Nejlíp s foťákem. S Majdou. A třeba i s někým dalším...Toho ale musíme nejdřív najít.
5. Děsně nemám ráda domácí práce. Do jejich plnění mě nutí snad jen ještě větší nechuť k chaotickému nepořádku. Bordel který má systém mi nevadí :)
6. Trpím šílenou arachnofobií a nedokážu to překonat. Snažím se jen před Majdou moc nekřičet ale stojí to opravdu velké usilí.
7. Poslední. Hrozně nemám ráda pomluvy, drby, rychlé odsuzování někoho a lži.

A následuje sedm blogů, které ocením za jejich kreativitu já :)
Katka73 - jsem moc ráda že jsem tuhle duši poznala. Pomohla mi v sobě objevit dosud neobjevené. Nové schopnosti. Díky ní jsem zjistila, že nejsem tak levá jak to za posledních téměř 30let vypadalo - Katko moc děkuju. Za tvojí trpělivost, nakažlivost, nadšení :)
Dasa - na tvém blogu pokaždé obdivuju tvoji zručnost, tvojí představivost, kreativitu - a prostě smekám
Myshak - ty nádherně fotíš. Podle mě máš fakt ohromný talent a mohla by ses tomu věnovat i jako profík
Nejenn - pokud už nemáš foťák opravený nebo jiný, tak doufam že brzy budeš mít. Máš nádherný styl a určitě by sis zasloužila pořádnou zrcadlovku.
Terka - přemýšlela jsem, a prostě musím Ti to ocenění taky dát :) Myslim že jsi dost kreativní i v reálu a že ten začínající blog bude také samá krása. Tak vezmi toto ocenění jako uvítání mezi bloggery :)
Jarkab1 - my se moc neznáme, i když dost šmíruju tvojí práci na diskuzi o háčkování. Přispěla jsem tam jen několikrát. Nejsem tak šikovná :) Ale myslim, že ty si toto ocenění opravdu zasloužíš
Bbetka - ty jsi pro mě jako Jarka. Máš fakt šikovný ručičky - já jsem jako začátečník stále pozadu. Tvoje výtvory mě ale inspirují :)

Moc všem děkuji za podporu, za to že chodíte ke mě na blog na návštěvu a věřte, že když zanecháte byť sekratší větičku, rázem mi pomáháte v bodu č.1, o kterém jsem psala :)

6 komentářů:

Martin řekl(a)...

Gratuluju k ocenění a kdybych věděl, že ho můžeš dostat vícekrát, tak máš i jedno ode mne ;-). Občas nakouknu a jen obdivuju, co všechno zvládáš. Takže držím palce i nadále!
Martin

Talpinka řekl(a)...

Tak to moc děkuju :)

Katka řekl(a)...

Marti, gratuluju k ocenění. A děkuji za to, co jsi dala mně :-) Děkuji za milá slova :-) A jen předem "varuju", že už roky toužím vyzkoušet pletení z pedigu. Takže se kdyžtak už psychicky připravuj na to, až Ti budu psát, jak je to super a ty tomu taky propadneš a budeš shánět pedig a pak košíkařit :-D :-D :-D Ale myslím, že to ještě nějaký ten rok bude trvat, než se k tomu dostanu, tak se ještě nemusíš děsit :-D :-D :-D
K.

Talpinka řekl(a)...

Díky že jsi mě uklidnila :) už mi začínaly růst vlasy hrůzou :D

Anonymní řekl(a)...

Talpi, já asi jen budu opakovat co už bylo řečeno, ale i já gratuluji a děkuji :-):-):-) moc si toho vážím a budu se snažit si ho zasloužit:-)I když momentálně si spíš než kreativní přijdu hyperaktivní:-):-)

Petra řekl(a)...

Talpi, také moc děkuji za ocenění a tobě gratuluji. Hodně jsi mi překvapila a fakt potěšila! Díky.
P.