sobota 31. července 2010

31.7.2010





Mám tu další dnešní ulovek. Další fotky přihodím později ale čičinu už jsem zmenšila tak jí dám rovnou sem.
Jinak jsme dneska měli menší oslavu narozenin a teta jako dárek mohla pomáhat na bourání podlahy do budoucí zimní zahrady :) Určitě byla moc ráda :) Majda tam trénovala skoky daleké do písku ale na trampolíně to nakonec bylo lepší :) Posbírali jsme jahody, asi čtyři borůvky a těšili se na večer až bude velké grilování. Samé dobroty.

Tak jdu přidat fotky. Nějaké motýlky a pak vysmátou Majdu, pro ilustraci, jak se za ní budou chlapi otáčet až jí bude patnáct :)

4 komentáře:

Katka řekl(a)...

No Ty fakt jedeš jak drak :-) Je vidět, že Tě to chytlo. Kočka je moc pěkná!!! Jak jsem tak četla, co píšeš, tak jsem čekala, že tam bude "...teta jako dárek dostala ponožkáčka" a ona zatím vyfasovala krumpáč... :-) :-)
K.

Talpinka řekl(a)...

a ke krumpáči i rukavice a mohla si pučovat i lopatu :)

Katka řekl(a)...

Tak motýla jsem ještě nevyfotila :-( Není to ta kytka, jak na ní lítají motýli? Nevím teď, jak se jmenuje, ale je to na ně úplný magnet.
No a "prsatá" Majda mě rozesmála :-) :-)
K.

Talpinka řekl(a)...

Je to ten magnet na motýli akorát teď taky nevim jak se tomu říká a že už jsem to slyšela několikrát.. my tomu říkáme kvůli Majdě hlavně motýlkovník :) jako že na tom rostou motýlci :D