pondělí 5. dubna 2010

5.4.2010




Zase tu jsou velikonoce. Majdička je letos nadšená. Sice nikde nebyla, ale i tak si to užívá. Pojala to sice trošku jinak než jsou tradčiní zvyky, ale má z toho radost :)
pořád doma povídá tu odrhovací říkačku a plácá jemně pomlázkou buď do babičky, nebo do dědečka, nebo do plyšáků. U toho zpívá a pak jde, vezme ze svýho košíčku s tou koledou potřebný počet čokovajíček a dá to tomu vyšupanému. Pak řekne zatleskejte a začne se klanět :) No a vzhledem k tomu že jí ty sladkosti pak zase nenápadně vrátíme tak se to opakuje už zhruba od desátý hodiny každou chvíli :)
Teď šla spát. Musela mít sebou i ten malej košíček s nadílkou a samozřejmě pomlázku, tak spěj spolu a já mam už klid. Potřebuju ticho :)
Byli jsme na pomlázce aspoň vedle ve vchodě u tety. Akorát napoprvé se rozhodli že budou dělat že nejsou doma a díky tomu že byli zamčení tak jsem dostala od zrovna procházejících dospívajících koledníků. Au au :) Ale po druhé už to babička zařídila po telefonu, Majdička zazpívala jak největší profík a nějakou ňamku od tety taky dostala. Natočila jsem to na video tak pokud se mi to sem podaří vložit, tak to bude tu :)

Žádné komentáře: