neděle 25. dubna 2010

25.4.2010


Tak je tu neděle.
Začala vcelku pozitivně. Majda si nechala pustit televizi a vcelku mě nechala ještě dospávat :) Pak byla dopoledne dole u babičky a já provedla velkou relaxační očistu těla. Bezvadný když člověk může fakt vypnout. Škoda že to není častěji :) No po obědě jsme udělali očistu ještě Ferdovi protože se nějak dost drbal, chudák už nebyl koupanej dlouho. Měla bych se stydět. Ale tak snad se mu trochu ulevilo. Sice se drbe pořád ale už mi to přijde jako že spíš ze zvyku.
Když se Majda vyspala začala opravdu nejvíc vysilující část dne. Prostě pořád mluví. Má vypnutý příjem a jen vysílá :) Vůbec nevim jak na ní. Hodinu a půl mi trvalo než jsem jí přinutila abysme šli ještě na zahradu když je tam tak krásně. Vysilující to bylo dokud v půl devátý večer konečně neusnula :)
Ale ať nejsem jen u negativního :) Házely jsme si s tetou Ivankou míč, musely jsme dávat pozor aby ho zas Ferda neprokousl protože to už je náš poslední :) Bylo to fajn. Taky Majda stříhala tuje a zpívala si u toho písničku - Cib cib cibulenka, mak mak makulenka když jsem byla maličká chovala mě matička a teď když už jsem veliká chová mě matička :D no kapku to pomotávala :) chtěla jsem si to natočit na video na mobil ale samozřejmě že jak jsem na ní aparát na mířila tak přestala a už jen vykládala. A když jsem pořád nechtěla přestat tak mi povídá - maminko já mam žízeň (jinými slovy, jdi s tim telefonem už pryč) a já říkam no a kde máš pití? a ona - mravenec mi ho vypil :D
Dnešní fotka je jen takový malý hokus pokus.

1 komentář:

Marti řekl(a)...

Tak to je super fotka :)