čtvrtek 8. dubna 2010

8.4.2010






a jeden pokus o HDR verzi - a musim říct že se mi to fakt líbí :)

Jsem v jednom kole. Doufam že brzy nepadnu na ústa z nedostatku spánku. Ráno se mi nechce pořád vstávat. pořád jedu na zimní čas. Majda ne. A mě to bolí :) je fakt drsná :)
Dopoledne jsme spolu byly na zahradě. Na písku, houpačce, povozily jsme medvídka v kočárku protože má asi teplotku tak aby se vyspinkal :) Motorku jsme projely, proběhly se, pak oběd, po obědě delší spánek a pak rychlé vypravení se do Liberce. No rychlé. Majdička se těsně před odjezdem počurala na schodech tak jsem tu ještě vytírala schody, podlahu pod nima, rotoped, oblečení šlo do špíny. Prostě bezva. Přijeli jsme později ale jen asi o deset minut a holky jeli přesně před náma :) Takže bez problému.
Měli jsme tam sraz s Katkama. Bylo to super. Měly jsme teda původně jít do místního Dětřskýho koutku ale otvíraj ho až 15.dubna, tak jsme popojely autama o kus vedle a zabrousily zase do zoo. Říkala jsem si že zase zoo, to moc fotek nebude, ale teď tu nad tím sedím celý večer a nevím vůbec kterou sem dát :) Líbí se mi jich hodně. Tak jsem je nakonec všechny nahrála na rajče a sem dám jen malou ochutnávku :)

1 komentář:

Miška řekl(a)...

Ta žirafa je boží!