čtvrtek 1. dubna 2010

1.4.2010


Opravdu pestrý den. Takových by mohlo být víc :) Ráno se mi teda vůbec nechtělo vstávat. Nemohla jsem se vůbec probudit. Majda ale byla opravdu neúnavná takže se jí to nakonec povedlo. Zjistila jsem že jsem si nějakým záhadným způsobem v noci rozsekla patu. Teda na achilovce. Mam to až do krve. Fakt netušim jak se mi to mohlo povíst a skoro podezíram Majdu že to byl nějakej její výmysl jak mě dostat z postele. Akorát že mě to začalo bolet až když jsem vylezla z postele. No a v botech to byly teprve muka. Nicméně náplast je na místě a teď už je to dobrý :) Tolik z koutku hypochondrie :)
Když jsem se teda vyhrabala z postele, tak jsme odjeli do Globusu do Liberce. I s dědečkem. Dostala jsem výbornej nápad a dala Majdu dědečkovi na hlídání a sama jsem si oběhla všechno co jsem potřebovala nakoupit :) Majdu by to stejně nebavilo a v globusu mají takovej vysokej hrad s tobogánem, blbly tam další děti a Majda naprosto v sedmém nebi. Po hodině a půl jsme jí odtamtud stejně nemohli dostat, stejně jako rodiče ostatních dětí své ratolesti :) Majdu jsem musela nabrat do náruče přes rameno, ječela až se lidi ohlíželi a pak jsme teda šli. Jako uplatek zabrala citronová zmrzlina :) Dojeli jsme se podívat ještě do nově otevřené Kiky. Objevila jsem tam docela pěkné židle, ale děda říkal že by se mi to do mýho auta nevešlo. Tak mi je třeba koupí až někdy pojede svym. Kdyby Majda nebyla tak utahaná tak jsme si to tam prohlídli víc ale půl cesty mi seděla za krkem a když už mi odpadala krční páteř tak jsem jí většinu cesty musela nést na ruce protože se parádně vztekala, ječela, chtěla ležet na zemi nebo sedět na schodech - prostě cokoli jen ne to co jsme po ní chtěli :) Opravdu milá princeznička. Ani nevim co na to okolí, v tu chvíli mi bylo ukradené :)
No a odpoledne jsem doháčkovala podle návodu z internetu čepičku. Je to jen hokus pokus kam až sahají moje manuální schopnosti. Tahle světle žlutá barva Majdě moc nesedí, nicméně se musím pochválit :) na to že je to první pokus, tak to nedopadlo vůbec špatně :) Ale nosit to asi nebude no :) Třeba někdy narazím na nějakou výraznější a veselejší barvu :) A samozřejmě Majda je zase jako čuně. U focení se živila rohlíkem (no měla v zubech i panenku ale tu fotku sem nedám, vypadá tam jak krvelačnej pes :) ) no a předtim měla nejspíš nějakou čokoládu nebo od čeho se tak .... nechápu že není jako kulička :)
Už se těším na zítra.... půjdu brzy spát aby už bylo ráno a uteklo to rychleji :) přijede mi PPL! :)

1 komentář:

Katka řekl(a)...

Tak na to, že je to Tvůj první pokus, tak čepička je parádní :-)
A já myslím, že vypadá nevýrazně kvůli tomu fialovému tričku. Se světlejším oblečením bude dobrá a Majda ji bude určitě nosit ráda. Naše Bětka nosí tyhle háčkovaný čepičky i doma :-) :-) :-) Jo a umazanou pusu má taky pořád ;-) ;-)
K.