pátek 19. března 2010

19.3.2010





Pátek. Svátek má Josef. A narozeniny moje maminka :) S Majdou jsme odfrčeli zase do Frýdlantu abysme koupili babičce nějakou kytičku a ještě něco jako bonus, no a hlavně vyzkoušeli to kolo!
Než nám ho ale smontovali tak bylo dvanáct. Fakt vysilující. Nakoupili jsme spoustu věcí, i takových který bych asi normálně nekupovala. Ne dneska. Tepláky, cyklodres v akci, další panenku do počtu, i nové boty by počkaly. Někdy je lepší po těch krámech nešmejdit. Hlavně když si člověk neumí peníze tisknout :) No zhřešili jsme. Ale kolo máme nakonec taky :)
Majda ho doma hned nadšeně zajela. Dokonce s nim i spadla před hasičárnou do bláta. Byla z toho celá vedle. Jenže to je tak když kouká po ptáčkách, prudce sebou cuká do strany, dělá blbosti... no a maminka nestíhá chytat pokaždé. Ale nic se jí nestalo. Tohle kolo je vymakanější. Má líp tvarovaný řidítka. No ale co je skvělý - nesekají se mu šlapky a jede. Jede takovou rychlostí že maminka dneska za Majdou běhala! Přichází období hubnutí! Musím říct sláva poněvadž v létě se zas v plavkách budu stydět a budu sedět jen za keřema na zahradě. Jen aby mě nebylo vidět :)

Žádné komentáře: