úterý 23. března 2010

23.3.2010



Dneska jsem dostala snad nejkrásnější dárek k narozeninám od Majdy. Byla jsem hned po ránu fakt na měkko.
Ono to teda nejdřív tak nevypadalo. Jsem matka spáč, hrozně se mi po ránu nechce vstávat. Tím míň když je teprve šest nebo krátce po šesté. No jako dneska. Majdě to ale neva a tak vstala a že půjde dolu. Houkla jsem na ní ať se vrátí a dojde si na nočník - většinou poslechne a pak si můžu fakt ještě chvilku pospat :) Ale dneska. Dneska ne, dneska musela do obýváku a do dvou minut volala - Maminko čurat, honem!
Tak jsem vylítla z postele a hudrovala a hudrovala, no jako rozespalej medvěd. Proč sis nemohla dojít na nočník. Proč musim vstávat :) Zrovna dneska. Aspoň jeden den bych chtěla spát fakt dlouho. A vyšvihla jsem jí na záchod a ona mi povídá " Už se nezlob maminko, Ty seš moje hodná maminka" :) Tak krásně se na mě usmála a ještě vyzdvihla ruce k obejmutí. Málem jsem se na místě dojetím rozbrečela :) už mi to bylo jedno že vstáváme.
A pak jsem teda měla radost ze spoustu přání po telefonu, icq, na diskuzi, dokonce na facebooku. I oba moji šéfové z práce si vzpomněli :) A doma jsem dostala dort - s jahodama. Chudák babička si tudíž nedala protože je nejí, ale já měla radost. Už jsem neměla jahodovej dort snad minimálně tři roky. A taky mi všichni přispěli nějakou korunou na ten můj vytouženej blesk :) tak ono to s ním fakt asi vyjde :) Ještě poplatím co je potřeba a uvidím co zbyde :) Těším se :)

2 komentáře:

Marti řekl(a)...

Talpinko, tak já se přidávám a přeju VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM :) A Majdě to na fotce moooc sluší.
Marti

Talpinka řekl(a)...

Děkuju za obě :)